![]() |
Parmak Bonfile Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmak Bonfile TarifiMALZEMELER 3 adet bonfile 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı tane karabiber Tuz Ispanak püresi için: 1 demet ıspanak 3 yemek kaşığı süzme yoğurt 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Ispanakları ayıklayın yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün ![]() ![]() ![]() ![]() Teflon tavaya tereyağını koyun ![]() ![]() ![]() Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun ![]() ![]() Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|