Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz TarifiMALZEMELER 1 kg taze kuşkonmaz Sos için: 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 2 adet kuru soğan (ince doğranmış) 4 adet kornişon turşu (înce kıyılmış) ![]() 1 demet maydanoz (ince kıyılmış) ![]() 25 adet kapari 1 adet konserve kırmızı biber (ince kesilmiş) ![]() bir miktar hardal ![]() toz şeker ![]() beyaz toz biber HAZIRLANIŞI Kuşkonmazları soyun Mutfak ipi ile demet yaparak bir tencereye alın Üzerine su limon suyu ve tuz ekleyin![]() Kuşkonmazlar pişene dek haşlayın Sos için malzemeleri karıştırın Hazırladığınız bu sosu kuşkonmaz demetlerinin üzerine döküp servis yapın
|
|
|
|