ALINTI bir buçuk kilo süt bir su bardağı şeker tuz
Yapılışı: Kabak parçalara bölünüp kabukları soyulur küçük küçük doğranıp suyla pişirilir Kepçe ile iyice ezilerek süt şeker ve tuz ilave edilir on dakika kadar pişirilir sahanlara veya taslara boşaltılarak soğuk veya sıcak yenebilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.