|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aracı, ayrıştırma, bayrağı, bölme, kin, mıdır, nefret, türk |
![]() |
Türk Bayrağı bir kin, nefret, bölme ve ayrıştırma aracı mıdır? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Türk Bayrağı bir kin, nefret, bölme ve ayrıştırma aracı mıdır?(alıntı) Defalarca dile getirdim ve dile getirmeye devam edeceğim, çünkü inandığım bu; kırmızı zemin üzerine ayyıldızlı bayrak, bu ülkedeki herksin bayrağı ![]() ![]() Bir milli maç sonrası Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Gürcü'sü, kısacası farklı etnik kökenden gelen bütün Türklerin aynı heyecanla bu bayrağı sallamasından bunu biliyorum ![]() ![]() ![]() Ancak bu bildiğimden beni şüpheye düşüren şeyler de yaşanıyor zaman zaman ![]() İnsan o zaman isyan ediyor, birlik ve beraberliğin sembolü olan Türk Bayrağının, bir kin, bir nefret, bir bölme ve ayrıştırma aracı haline getirilmesine ![]() Son örnek Balıkesir - Ayvalık'tan ![]() ![]() Bir elinde taş taşıyanlar diğer elinde Türk Bayrağı taşıyor ![]() Muhtemelen bu taşlar kışkırtanların hanesine oy diye yazılacak ![]() ![]() Daha fazla söze gerek var mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bu lincin birkaç kışkırtıcının oyununa gelen vatandaşlarımızı n yarattığı münferit bir olay olduğunu düşünürken başka bir haber, bu işin hiç de öyle olmadığını, resmi ve hukuki taraflarının olduğunu söylüyor ![]() Bolu'da bir gazete milletvekillerini, belediye başkanlarını isimlerini vererek öldürülmesi gerektiğini söylüyor, hedef gösteriyor ![]() ![]() Devamlı linç edenin yanında duran,katillerin sırtını sıvazlayan devlet, tavrını sürdürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memlektimiz refah ve huzur içinde bayramını kutluyor ![]() Baran DENİZ
|