Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aracı, ayrıştırma, bayrağı, bölme, kin, mıdır, nefret, türk

Türk Bayrağı bir kin, nefret, bölme ve ayrıştırma aracı mıdır?

Eski 10-05-2008   #1
dejavu2009
Icontr

Türk Bayrağı bir kin, nefret, bölme ve ayrıştırma aracı mıdır?

(alıntı)

Defalarca dile getirdim ve dile getirmeye devam edeceğim, çünkü inandığım bu; kırmızı zemin üzerine ayyıldızlı bayrak, bu ülkedeki herksin bayrağı Dili, dini, ırkı, etnik kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin bayrağı

Bir milli maç sonrası Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Gürcü'sü, kısacası farklı etnik kökenden gelen bütün Türklerin aynı heyecanla bu bayrağı sallamasından bunu biliyorum Aynı heyecan ve gururla bayrağa bakışlarından biliyorum Bütün ayrılıklarına, bütün farklılıklarına rağmen, bütün bu ayrılıkların - gayrılıkların unutulup tek yürek, tek yumruk olduğu zamanlardan biliyorum

Ancak bu bildiğimden beni şüpheye düşüren şeyler de yaşanıyor zaman zaman

İnsan o zaman isyan ediyor, birlik ve beraberliğin sembolü olan Türk Bayrağının, bir kin, bir nefret, bir bölme ve ayrıştırma aracı haline getirilmesine

Son örnek Balıkesir - Ayvalık'tan En az hatırlanan 25-30 yıllık geçmişte farklı etnik kökenden gelen insanların aralarında tek bir siyasi çekişmenin olmadığı söylenen yerde, televizyon gördüm, insanlar gülerek, neşe içinde, eğlenerek başka etnik kökenden bildikleri insanların evlerini taşlıyorlar

Bir elinde taş taşıyanlar diğer elinde Türk Bayrağı taşıyor

Muhtemelen bu taşlar kışkırtanların hanesine oy diye yazılacak ve muhtemelen bunlar tüm bu tür pisliklerini memleketin değişik yerlerinde sergilerken ellerinde hep Türk Bayrağı vardı

Daha fazla söze gerek var mı bilmiyorum

Tam bu lincin birkaç kışkırtıcının oyununa gelen vatandaşlarımızı n yarattığı münferit bir olay olduğunu düşünürken başka bir haber, bu işin hiç de öyle olmadığını, resmi ve hukuki taraflarının olduğunu söylüyor

Bolu'da bir gazete milletvekillerini, belediye başkanlarını isimlerini vererek öldürülmesi gerektiğini söylüyor, hedef gösteriyor savcılık ve mahkeme bu yazıyı "düşünce özgürlüğü" kapsamında söylenen sözler olduğunu söylüyor

Devamlı linç edenin yanında duran,katillerin sırtını sıvazlayan devlet, tavrını sürdürüyor

Memlektimiz refah ve huzur içinde bayramını kutluyor

Baran DENİZ

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com