Ben Bir Babayım=( |
|
|
#1 |
|
|
Ben Bir Babayım=(![]() BEN BİR BABAYIM
VE BU BAYRAMDA MİSAFİRLİKLERE GİDECEĞİM GÜZEL ELBİSELER GİYECEĞİM BU YAŞTA BİR ÇOCUĞUM VAR ONUDA GİYDİRECEĞİM KORKUYORUM![]() ![]() ![]() VALLAHİ RABBİM BENDEN HESAP SORACAK KORKUYORUM DİN KARDEŞIM YAKAMA SARILACAK NEŞELİ BİR BAYRAM GEÇİRMEK İSTEMİYORUM EĞLENMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN BU FOTOĞRAFI Kİ (BİLİYORSUNUZ BİNLERCESİ İNTERNETTE VAR) ÖNCE KENDİ YÜREĞİME ASTIM SONRA FORUMA BAYRAM MÜSLÜMANLARA MÜBAREK OLSUN ![]() * Namazlarımızın arkasından kunut dualarını okuyalım Gecelerde, namazlarımızda, dualarımızda, bayramlarımızın bayram olabilmesi için, GafururRahime iltica edelim KardEşlarımızın üzerinden zulmü, kötülüğü, acıyı, kederi kaldırması ve bayram yapabilmek için![]() Utanıyorum Elimden sadece bu geliyor Utanıyorum |
|
Cevap : Ben Bir Babayım=( |
|
|
#2 |
|
Equinox
|
Cevap : Ben Bir Babayım=(bu resmi bir çok kez gördüm ama her gördüğümde çok üzülüyorum bir an insan kendini onun yerine koyunca çok kötü hissediyor
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Ben Bir Babayım=(yorumun için tşkler sevgili equinox hangi inan kötü olmazki bu resim karşısında=( ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|