Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihaneti, işte, osmanlı, türkiyenin

İşte Türkiyenin Osmanlı Ya İhaneti

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Türkiyenin Osmanlı Ya İhaneti

Hep konu filistinden, ıraktan yada ortadoğu ülkelerinden açılınca,gözardı ederiz olanları ve deriz ki ; Onlar Osmanlıya ettikleri ihanetin cezasını çekiyorlar Bende bunu söyleyen kardeşlerimize soruyorum :

Türkiyede Osmanlıya ihanet etmedi mi ?

Evet bu soru belkide geç kalınmış bir soru ama maksat düşünceye davetse, buyrun, şu “Filistin, Irak Osmanlıya Ettiği İhanetin Cezasını Çekiyor” diyenler Türkiye peki neyin sefasında ?

600 sene islam sancağını Avrupa ortalarına kadar götürmüş bir milletten doğan TC devleti bugün hristiyanlık sancağının orta doğuya kadar girmesinde oynadığı rolün farkında değil mi acaba? Çanakkale savaşının amacının dışında kalmış bir ülkenin islama ve islamca bir yaşama sıktığı kurşunlar Osmanlıya yapılmış en büyük ihanet değil midir ?

Bugün baldırı çıplak gezen kadınlar Mahremiyetten bihaber televizyon kanalları,gazeteler dergiler ve bütün bu olanlara göz yuman bir devlet sistemi ile karşı karşıya değilde elele olduğu gözlemlenen Osmanlı Torunları profili çizen Türkiye ihanetin hangi noktasında ?

Irak, filistin ve diğer arap devletleri Osmanlıya ettikleri ihanetin bedelini hiç bir zaman din ve imanlarını satarak ödemediler Onlar şerefli bir şekilde huzur-u ilahiye varmanın mutlulugunu yaşadılar Ama bizim ettiğimiz ihanet daha beter olacak ki bu şereften bile mahrum kalmış bir devletin evlatlarıyız

Irak, Filistin denince konuyu hemen “ihanet” bahanesi ile kapatıp bu iki mahzun ülkeyi haksız çıkaranlara bu sözüm ; Türkiye ve sen nerdesin, hangi noktasındasın bu devasa ihanetin ?

Ve işte acı gerçek : Türkiye Osmanlıya İhanet Etti Mademki Irak ve Filistin bu bedeli ödüyor Bizler de ödeyeceğiz demektir

Bunun en büyük kanıtı ise Vatanım namussuz olmasın diye savaşan Çanakkale harbinin gazileri ve şehidlerine rağmen bugün dünyanın en büyük NAMUSSUZ PROFİLİNİ çizen bir Türkiye : Fuhuş, İntihar, Boşanma, yasak kelime, Gençlik Yitimi, Uyuşturucu Batağı ve en önemlisi UYUYAN BİR 99’luk müslüman kitle !

İşte Türkiyenin Osmanlıya İhaneti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com