![]() |
Okumadan Geçmeyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okumadan Geçmeyinhocanın aklı Dört universite ogrencisi sabahleyin uyanama***** matematik finalini kacirirlar, sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zarzor bindikleri arabanin lastigi patladigi icin sinavi kacirdiklarina ikna ederler ![]() Kadın, yalvarmalarina dayanama*****, bu dört arkadasa sinavi 3 gun sonra yapacagini soyler ![]() Sinav gunu geldiginde, matematik hocasi bizim dortluyu sinifin dört kosesine oturtur ![]() soru vardir ![]() biri 10 puanliktir ![]() Kagidin arkasindaki soru ise 60 puanliktir ve de soru aynen şoyledir Hangi lastik patladi ?? Türkçe dersinde öğretmen sordu: - "Ben güzelim, dediğim zaman bu hangi zaman formundadır?" - "Geçmiş zaman öğretmenim ![]() Bebek olur mu Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz ![]() ![]() "Benim anneannemin bebegi olur mu???" Ogretmen tabi cok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak icin biraz yaslidirlar" diye gülumsemis ![]() ![]() Bizim bidik yine sormus: "Peki annemin bebegi olur mu??" Ogretmen cevaplamis: "Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikce bebekleri olma ihtimali de azalir" Derken kucuk kiz "Peki ogretmenim ![]() ![]() ![]() ![]() Ogretmen gulmus: "Canim senin yasin daha cok kucuk, olur mu oyle sey??" Bunun uzerine arka siralardan erkek cocuklardan biri bagirmis: "BAAAAAK!!! BEN SANA BISEY OLMAZ DEMEMIS MIYDIM +18 Camı Açmam Hocam Öğretmen derste Ahmet'e sorar; -Çocuğum hava çok sıcak naparsın ? -Camı açarım hocam ![]() ![]() -otur len sıfır ! Mehmet'e sorar ![]() ![]() -Camı açarım hocam napayım ? -otur sana da sıfır ! P ![]() ![]() ![]() -Sizden izin alıp ceketimi çıkarırım hocam ![]() ![]() -daha sıcak oğlum daha sıcak ! -gravatımı gevşetirim hocam ![]() ![]() -Oğlum Ali yanıyorsun yanıyorsun çok sıcak ! -Gömleğimi çıkarırım hocam ![]() ![]() -Yaw yanıyor ortalık sıcaktan duramıyorsun ![]() ![]() -Hmm ![]() ![]() ![]() ![]() -Yaw Ali evladım, öyle bir sıcakki cehennem azabı gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Ali dayanamaz ![]() ![]() -donumu indiririm g**ümü s**tiririm yine de o camı açmam hocam !! öğretmen Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: "Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın ![]() ![]() ![]() Sınıfta çıt yok ![]() "Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?" "Hayır", demiş çocuk, "ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da�" +18 Şoför olurdum Ali okula yazılacakmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DeSiGNeD By_GeNcPiLoT_ |
![]() |
![]() |
|