|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatımımlakısa, bak, kopardığımkendi, müthişgirde, takwim, yapraklarından |
![]() |
Takwim Yapraklarından Kopardığım(Kendi Anlatımımla-Kısa Ama Müthiş...?)Girde Bak :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Takwim Yapraklarından Kopardığım(Kendi Anlatımımla-Kısa Ama Müthiş...?)Girde Bak :D1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() BUNLARDA BONUS :P TÜRK YALANLARINDAN ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İŞTE FIKRALAR HAMSİ KILÇIĞI Temel hamsi yerken kılçıklarını düzenli bir şekilde ayırıp kenara çok güzel bir şekilde diziyormuş ![]() ![]() Tabi deniz ürünlerinden çakmayan bir malda gelmiş we hayırdır neden böle yapıyorsunki böyle kenara diziyorsun demiş ? Temel’de ;” yahu bunlar insanın kafasını çalıştırır bilmiyor musun sen” demiş… Onun için ayırıyorum,bunlar bana lazım oldukça bunları yiyeceğim demiş ![]() ![]() Adamda tabi dayanamayıp biraz kılçık istemiş Temel’den bunlardan banada biraz werebilir misinis die Temel’de okeylemiş we başlamış adam zar zorda olsa yemeye ![]() ![]() We tabi adam hiçte memnun olmamış bu durumdan we yahu demiş bu kılçıklar hiç kafa çalıştırır mı resmen eziyet zaten bu demiş ![]() Tabi temel patlatıo bombayı: Bak gördün mü kafan çalışmaya başladı BAKAN KARISI Bakanlardan birinin ölmesnden sonra , bir milletwekili onun süresini doldurmak için geçici olarak görewe getirilmişti ![]() ![]() Adam bunu sewinçle karasına haber etmek için hemen karısını aradı Bir bakan karısı olmak ister miydin karıcığım ? Karısı biraz düşünür we: Hangisinin ? KARPUZ TARLASI we LEWHA Bir karpuz tarlası olan adam baktıkça her gün düzenli olarak karpuzlarının bir bir eksildiğini görmüş ![]() ![]() Epey düşündükten sonra bir lewha koymuş tarlaya : “Dikkat! karpuzlardan birine zehir enjekte edildi “ Ertesi gün karpuz yiyemeden kaçan çocukları keyifle izlemiş adam ![]() ![]() Bir hafta sonra çiftçi tarlasında yine dolaşırken bir bakıyorki kendi lewhasının yanında bir lewha daha war ![]() “Şimdi o zehirli karpuzlardan 2 tane war” Adam morrrr tabe KOLAYDA ONDAN Ewin küçük çocuğu markete gittiğinde her yumrta alışında kendisine ufak yumurtaların werildiğini görür we en sonunda dayanama***** : neden bana hep küçük yumurta weriosunuz demiş ? Adamda taşıması kolay olur çocuğum onun için demiş ![]() We bir günde çocuk yumurtaları almış we eksik para bırakmış markete ![]() Adam demiş tamam ama para eksik çocuğum demiş ![]() Sayması kolay olurda ondan … YALAN Zengin ağa bir eğlence düzenlemiş ![]() ![]() Yalan söleme yarışı yapmaya karar wermiş ![]() ![]() Bir sürü adam gelmiş fakat kimse kazanamamış ![]() “Benim babam sizin babanıza 100milyon borç wermiş ![]() ![]() Ağa’da yalan demiş ![]() Tabi Temel: Yalansa en güzel yalanı söledim ![]() ![]() Doğruysa babamın 100 milyonunu istiorum ![]() (ince dimi ; düşünün biras anlarsınız ) İÇKİ,SİGARA,KUMAR Adam bir gün yolda dilenci görür we çıkarır cebinden al bunla bir sigara al kendine der ![]() Dilenci: beyim ben sigara kullanmam ![]() O zaman bira al iç der ![]() Dilenci ben içkide kullanmam der ![]() O zaman al altılı oyna lem demiş ![]() ![]() Ben kumarda oynamam beyim demiş ![]() O zaman yürü bizim ewe gidioz doğru demiş ![]() Adam hayretle niye diye sorarken : Hiç karıma seni göstercem: içki, sigara içmeyen , kumar oynamayanın halini ne oluo görsün die BİLET Adamın biri sinemaya gitmiş ![]() Gişeden bilet almış we girmiş içeri ![]() ![]() Tekrar almış ; tekrar tekrar derken bunu çok defa yapmış ![]() ![]() Sonra dayanamayan gişeci amacamız Yahu adam derdin ne bu kaçıncı bilet alışın demiş ![]() O da; İçeride bir deli war durmadan biletimi yırtıp duruyor demiş KENDİ ÇAPINDA Temel yere bir daire çizip içinde horon tepmeye başlamış ![]() Niçin ? Kendi çapında eğlenmek için ELMA İdris Cemal’a demiş cebimde kaç elma olduğunu bil ikisinide sana wereyim elmaların demiş ![]() ![]() Cemal : Üç |
![]() |
![]() |
|