Kötü Haber Vermenin En İyi Yolu:)) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kötü Haber Vermenin En İyi Yolu:))Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis: -"Baba, meraba Ben Lale![]() ![]() ![]() " -"Ooooo Güzel kizim benim N'abersin bakalim?![]() ![]() " -"Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok valla![]() ![]() " -"Hayirdir? Bi sorun mu var? ![]() ![]() Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: -"N'ooldu kizim? Anlatsana ![]() ![]() " -"Murat evi terketti Bosanmak istiyormus![]() ![]() " -"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun? ![]() ![]() " -"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendim " -"Iyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi sey yok Versin mahkemeye, hemen bosanin![]() ![]() " -"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis![]() ![]() ![]() " -"Püüh Rezil![]() ![]() Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?" -"Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini " -"Peki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayi![]() ![]() Ögleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari![]() ![]() " -"Sagol baba Eeee Sey![]() ![]() Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var![]() ![]() " Adam artik iyice fenalasir Boguk bir sesle konusur: -"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen? ![]() ![]() " -"Aslinda ondan degil ![]() ![]() Zenci bi çocuk vardi![]() ![]() Zaten o yüzden ayriliyoruz ya![]() ![]() ![]() " Adam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir: -" Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenler![]() ![]() Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini![]() ![]() " -"Istersen hemen dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünkü![]() ![]() " Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir: -"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik ![]() ![]() Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Ilk isteyenle de evlendiricem![]() ![]() ![]() " -"O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar![]() ![]() Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben![]() ![]() " -"Allahim, çildiracagim ![]() ![]() Bir de cinsel hastaliklar haaa![]() ![]() ![]() ![]() Kesin o zencidendir![]() ![]() " -"Çok pis arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdir![]() ![]() " Güm diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir -"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyim![]() ![]() " -" Mahmutpasa Karakolu'ndayim ![]() ![]() Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda![]() ![]() " -"Karakol mu? ![]() ![]() Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?![]() ![]() ![]() " -"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim Araba kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim![]() ![]() " Adam artik iyice fenalasmistir Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur Telefonda kisa bir sessizlik olur Kiz tekrar konusmaya baslar: -"Babacigim Sakin üzülme Bütün bunlar bir sakaydi Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim![]() ![]() " Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir: -"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin![]() ![]() ![]() " [/b] |
|
|
|