![]() |
Bir Kara Fatma'nın Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kara Fatma'nın GünlüğüDün gece yine ölümle burun buruna geldim ![]() zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra ![]() yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar ![]() gitmesiyle birlikte uykuya daldilar ![]() ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim ![]() menü çok zengindi ![]() bayiliriz ![]() birden mutfagin isigi yandi ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum ![]() Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti ![]() Benim adim Ismail ![]() ![]() Hadi beni karimla karistirdin diyelim ![]() korkak bir adamsin ![]() olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte,sanki ben ona bir şey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi ![]() dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu adamın karisi çok titiz ![]() diyorum ki bu giciklarin misafiri Geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler ![]() ![]() ![]() ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir ![]() Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler ![]() beni evlerine kabul etmislerdi ![]() çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü ![]() evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk ![]() Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu ![]() bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak ![]() durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi ![]() rahmetli karisininmis,bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu ![]() huzurluyduk ![]() Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti ![]() ![]() amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik ![]() Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti ![]() girdik ![]() dogru yola koyulduk ![]() ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi ![]() Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar ![]() Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi ![]() ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu ![]() bedenleri kagida sararak çöpe atti ![]() çok temizmis gibi ![]() ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum ![]() Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor ![]() oynamisti ![]() ![]() kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi ![]() rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi ![]() haber saldik ![]() tasinacagiz buradan ![]() hayat bu belli mi olur? |
![]() |
![]() |
|