Dürüstlüğün Sevgiye Boyun Büktüğü An... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dürüstlüğün Sevgiye Boyun Büktüğü An...Birgün melek ile şeytan karşı karşıya gelmişler ![]() ![]() İkiside birbirinin gözlerine bakıp gözlerinde ifadeyi okumaya çalışıyormuş![]() ![]() melek şeytanın yüreğinde kesin bir fesatlık olduğunu,şeytan ise meleğin yüreğinin ne kadar temiz olduğunu biliyormuş![]() ![]() ![]() o sırada çok güzel bir müzik çalmaya başlamış![]() ![]() şeytan ellerini meleğe doğru uzatmış![]() ve benimle dans edermisin demiş![]() ![]() melek bunu duyunca birden şaşırmış ve o anda birden elini şeytana uzatmış ve dans etmeye başlamışlar![]() ![]() çalan müzik o kadar güzelmişki ikiside birden romantik saatlere mahkum olmuşlar ve melek biran şeytanın içindeki kötülükleri unutmuş![]() ![]() şeytan dans sırasında meleğe dönmüş ve seni seviyorum![]() ya sen? demiş![]() ![]() melek yine bir şok daha yaşamış![]() ![]() durmuş ve düşünmüş bir an![]() şeytan neden bana böyle birşey desin ki![]() ama olsun yinede bende ona gerçek olmasa bile bir cevap vereyim demiş içinden![]() ![]() ve melekte şeytana dönmüş bende seni seviyorum demiş![]() ![]() ![]() İŞTE O GÜN YERYÜZÜNDE DÜRÜSTLÜĞÜN SEVGİYE BOYNUNU BÜKTÜĞÜ İLK AN OLMUŞ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|