![]() |
Mustafa Hebip..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Hebip.....artık yok ki düşlerim benim, senden sonra beceremedim sevmeyi, bugünde yaşayamadım, sanki durmuş seninle zaman, sen başkalarıyla mutluyken benim mutluluk oyunu oynamam gidiyor zoruma ![]() ![]() ![]() en çokta neydi biliyormusun canımı yakan ![]() ![]() gözümde büyüttüğüm aşk meger bir yalanmış ![]() ![]() bugün ayın kaçı? benim tarihim 05 ![]() ![]() saat kaç bilıyormusun? 14:47 bunca zaman geçti aradan bak ben hala o günde kalmışım ![]() ![]() ![]() beni bırakıp gittiğin ![]() ![]() yüregime bir ihaneti musallat ettiğin o günde durmuş herşey ![]() ![]() ![]() neden biliyormusun? o gündü ölümün peşimde gölge oldugu o saatti kalbimin durgu, işte o saniyeydi soguk bir fırtınada boguldugum ![]() ![]() ![]() tabutu getırdıler yanıma, benı koydular kefenlerle o tabuta ![]() ![]() ![]() musalla taşına yattıgımda dostlarım vardı baş ucumda ![]() ![]() ![]() gözlerden yaş akıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açıktı gözlerim ![]() ![]() kımıldatamıyordum elimi ![]() ![]() ![]() söyleyecek çok seyım vardı konuşamıyordum ![]() ![]() topragı uzerime örtüyorlardı ![]() ![]() yavaş yavaş kayboluyordu herkes gözlerimin önunden ![]() ![]() ![]() hoşçakalın dıyemıyordumm ![]() ![]() İŞTE O GÜN BEN ÖLMÜŞTÜM ZAMAN DURMUŞTU ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ AYIN KAÇI? SAAT KAÇ? KAÇ GÜN OLMUŞ BEN ÖLELİ? YAZAR: MUSTAFA HEBİP |
![]() |
![]() |
|