![]() |
Tamamen Gerçek..Yada Tamamen Yalan.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tamamen Gerçek..Yada Tamamen Yalan..Tamamen gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() Başka şehirlerde günaydın demek aynı gökyüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka hayatların aynı anda bizi yanyana getirmesi trajikomik bişi aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman geçtikçe azalır ya bazı şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman geçtikçe çoğalıyosun içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarına söylediğin her cümle senin olsun ![]() ![]() Ama bana söylediklerini başkalarına söyleme sakın olurmu adam? Bağımlılık mı? Alışkanlık mı ? Aşk mı? Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Yaşattığım geçici mutluluğun ardından kalıcı hüzünler yaşamaya alıştım ben ![]() Artık seni başkalarıyla görmeyide kaldırabiliyorum ![]() Artık yerinde bi başkasını koyabilmek için çabalamıyorum ![]() Artık seni bekliyorum ![]() ![]() ![]() Ama bi yandan kendi kafamda sorguluyorum herşeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yakın olmak adına kaç kişiye uzak olduğumu düşünüyorum ![]() Hayallerimizi düşünüyorum adam ![]() ![]() Seni düşünüyorum ![]() ![]() Bana söylediğin o anlamlı cümleleri tekrar tekrar okuyup mutlu oluyorum ![]() ![]() ![]() Attığın 'günaydın' msjlarını gördüğümde tüm günüm seninle geçiyo ![]() ![]() ![]() Bi insan tek kelimeyle mutlu olabilirmi? Eminimki olablir ![]() ![]() ![]() ![]() Başkasına her dokunuşumda içimde bişeyler adını fısıldıyo kendimi geri çekiyorum ![]() Basit bi ayrıntı seni hatırlatmaya yetiyo zaten ![]() ![]() Ama sen yanımdasın biliyorum ![]() ![]() ![]() Seni anlatamıyorum adam satırlarainsanlaraşarkı sözlerilara ![]() ![]() Hiç kimseye söyliyemiyorum adını ![]() ![]() ![]() Ama hayatımda ilk defa birini bu kadar özlüyorum ![]() ![]() İlk defa birini kendimden daha çok seviyorum ![]() ![]() Lütfen benimle kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|