![]() |
..Hoşçakal... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..Hoşçakal...Gece yarısına yaklaşıyor zaman ![]() Bu vakitlerde gitmiştin en tavırsız halinle ![]() ![]() Umursamaz zamanların vardı ![]() Sırtında ne eksik bir düş,ne fazla bir gülüş vardı ![]() Geldiği gibi gitmiyordu aşk ![]() ![]() Masada yarım kalmış bir hayat,ucu yırtılmış birkaç anı var ![]() ![]() Zamanı geliyor yaklaşıyoruz geceye ![]() ![]() Gece yarıları yaklaşıyor bize ![]() Dizilir peşi sıra eksik kalmış söz kırımı heceler ![]() ![]() Kelimeler eksik Kelimeler yetersiz Kelimelerim seni yitirmiş ![]() ![]() Vakit geçiyor gece yaklaşıyordu bize ![]() Aklından geçen ne varsa ayrılığı besteliyordu ![]() Sözlerinde fikrin,satırları nda suretin ![]() ![]() Senden geçiyordu ![]() Senden geliyordu ayrılık ![]() Sendeliyordun ![]() ![]() Dudağından akan mavi cümlelerin yok oluyordu ![]() Bilmediğin yolculuğun seyrine akıp gidiyordun ![]() Sözlerine karanlık bürümüş cümleler kurup,aynı karanlıkta yol alıyordun ![]() ![]() Tenine sis değmemiş bir gökyüzü arıyorsun ![]() ![]() Yönün yanlış! Yolun yanlış! Sen yalnızsın/ben ise yalın ![]() ![]() Benim artık tek kalabalığım gece yarılarında bana yaklaşan yıldızlarım ![]() ![]() Düşte bile ayrı kalsan ![]() ![]() Hiçbir ayrılıkta hoş/ça kalamıyor insan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|