Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
funtima

Funtima..................

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Funtima..................

Sana göre rastlantıydı aklıma girişin ve sonra hiç çıkmayışınÖyleyse eğer,,bu;rastlantıların en güzeli olsa gerek

Farklı olmandı ilk başlarda beni cezbedensonra,,hiçkimse böyle güzel gülemezdi bence ve hiçkimse güldüğünde beni bu kadar mutlu edemezdiÜzüldüğünde ise benim canımın acıyışı,,hiçkimse benim canımı bu kadar acıtamazdı

Ne vakit aklıma gelsen baktığım her yerde SENUğraşır durur beynim kalbimle ama kazanan yine SENSEN varya SENOff

BEN bende senin aklına geliyormuyum ? aklına geldiğimde beni görüyormusun ? yada kavga ediyormu düşüncen sevginle ve galip geliyormuyum BENBEN varya BENOff

Gel önce mihman ol gönlüme

Sonra taht kursorma

Kurtar beni bu kasvetten

Söz veriyorum gözlerine

Sadece onlara bakmaya hazırım ezelden

MaNiaQue

NASIL BAKTIĞIN ÖNEMLİ DEĞİL

ÖNEMLİ OLAN NE HİSSETTİREBİLDİĞİNDİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com