![]() |
Sana Elveda Borcum Kalmasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Elveda Borcum Kalmasınİçimde bir yağmur ikindisi İçimde sensizliğin üç beş nöbeti ![]() ![]() ![]() Gözlerinin uçsuz bucaksız semasında güneş batıyor şimdi ve benim yüreğim yakamozlu bir gecenin ertesine dönmek üzere ![]() ![]() ![]() Senli rüyalar ve sensizliğin kabusları arasındaki uyku vakitlerimde bedenimde durmak bilmeyen titreme nöbetleri ![]() ![]() ![]() Sensizliğin,yitirmiş liğin yağmur damlaları yanaklarımda tuzlu yollar açarken yüreğim hasret kokan bir türkü yakar yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() Bir gri cigara daha yakarım sonra ![]() ![]() ![]() Kaset çalarda yine bir Sezen parçası ![]() ![]() ![]() Geri dön,Geri dön Ne olur Geri Dön Uzanıp tutver elimi birgün Utanır diyemem NE OLUR GERİ DÖN ![]() ![]() ![]() Geri dön diyememem utanmaktan değil aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu yapamam ona diye haykırırım geceye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç gecedir bilmem,uykusuzluğ un oturma eylemleri gözlerimde ve ben bir umut yüreğimin sevda lambalarını bir dakika söndürmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi yüreğim ver elini gidelim uzak diyarlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizin mavisini,Kız Kulesini,Boğazı bütün anılarımı bıraktığımız yerlerden arka cebime koyup gidelim ![]() Sana bir elveda borcum kalmasın sevgili, Saçlarımın başak sarısını,gözlerimin zaman zaman yeşile çalan rengini bırakıp gideceğim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğin artık beni gördüğünde iki bulut arasına salıncak kurup sallnmıyormuş, gözlerin dalıyormuş ıssızlığına gecenin ve birkaç parçanı bırakmışsın çoktan çaresizliğe ![]() ![]() ![]() Gözlerinde zamansız bir Güneş tutlması,Yüreğinde depremler Gözlerimde vurgun yemiş yılların sevdalısı ![]() ![]() ![]() İçinde Ayaz soğuğu ![]() ![]() ![]() İçimde Cehennem ateşi ![]() ![]() ![]() Sana bir elveda borcum kalmasın SEVGİLİ ![]() ![]() ![]() KENDİNE İYİ BAK BİR ELVEDA CÜMLESİDİR |
![]() |
![]() |
|