Seni Seviyorum.....! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorum.....!Seni seviyordum ve senin haberin yoktu ![]() Saçlarını izliyordum uzaktan, Kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte ![]() Güldüğün zaman yukarıya bakardın Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler ![]() ![]() ![]() Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum ![]() Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu çoğalarak Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun ![]() Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk![]() ![]() Ufuk çizgisi maviydi,Gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller ![]() Ben seni seviyordum, bilmiyordun ![]() Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün uzaktan gördüm seni Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyaarak İşte yine aynı ![]() ![]() Kalbimi acıttın Her zamanki gibi![]() Değiştik sanıyordum Ve sen yine bilmiyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
|
|
|