![]() |
Seni Yazıyorsam Kalemin İtibarındandır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Yazıyorsam Kalemin İtibarındandır"Bir sokak kedisinin gözlerinde sessizim, yalnızlaştırıyor yüzümü beton giymiş kalabalıklar ![]() ![]() Ne açtığın boşlukları doldurabiliyorum,ne de yaşayabiliyorum içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh esir,aşk diri,kalem küskün ![]() ![]() ![]() ![]() İz bırakmış gölgelerle yaşanmıyor aşk kavradım ![]() ![]() Kapatılmamış defterlerinin ağrısı volta atıyor şimdi titreyen kıyılarımda,tanımadığım suretlerin hoyratlığını yudumluyorum avuçlarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok gördüm aslında herhangi bir zamanın içinde kaybolanı,ama görmedim kayboldugu yerde bulunanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamadın yar hiç anlamadın, Başını kuma gömüp yaşanmaz hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emir verilmiyor duragan olmayana ![]() ![]() ![]() Acılar yüzleşme istiyor, yüzleşme kendine dönüp bakmayı ve tam burada başlıyor aynalara yeminli dillerin firarı ![]() ![]() ![]() ![]() "Oysa firar katlanılır kılmaz efkarları ve üstünden atla***** aşılmaz hiç bir acı ![]() ![]() ![]() Gün senin günündür artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir mucizeyi yok ettin ![]() ![]() Hadi alkışla kendini ![]() ![]() ![]() Bir korsan dagınıklığı şimdi bana kalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığın kaybolan bir günün içinde kalsa da,kaybolan günün yamacından sessizliğe vuranlara atılan her ok gecemin karanlığında saklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Cevapsızlığın körü,sarfet sarfet söylenmeyenler var, söylesemde duyuramadıklarım ![]() ![]() ![]() Leş kokuyorsa dizelerim ![]() ![]() ![]() Harcadıklarından, Harcattıklarındandır, Bil ![]() ![]() ![]() Sevgi dediğin,arsız duygulara kurban edilecek kadar ucuz değil ![]() ![]() Hala, Seni yazıyorsa hala kalemim, Aldıkların, Verdiklerin, ve Senden degil, Kalemin itibarındandır Bil ![]() ![]() aLıntıDır Kahraman Tazeoğlu -DiLek GöraL Sesli DinLemenizi Tavsi eDerim |
![]() |
![]() |
|