![]() |
İkimizin Toplamı Hiç ^Biz^ Etmedi Ki.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkimizin Toplamı Hiç ^Biz^ Etmedi Ki....Sürekli tekrarladığım cümleler daha cesur bugün ![]() ![]() Ve kendinden aciz bir ben Dilime kimsesiz sözler bulaştı ![]() Darmadağınım ![]() Hayatımı özet geçmeliyim ![]() ![]() Uzatma ! uzatmamalıyım ![]() ![]() Karmaşığın dibine vurmalıyım ![]() ![]() Teşhisi konulmamış yanılgılar içinde tutsaklığım ![]() Gel- Gitler akıtıyorum ömürlük nehrime ![]() ![]() Susmalıyım! Hayır devamı olmalı ![]() ![]() Üşüyorum, üşüdükçe uzuyor gece ![]() ![]() Ve gece üşüyor benimle ![]() ![]() Sis çöküyor içime, ve ardından çenem düşüyor ![]() ![]() Korkuyorum aynadaki yüzümden Ve aynadaki korkaklığımı görmekten Korkuyorum düşüncelerimden ![]() ![]() Bir yerinden tutmak istiyorum zamanı Zaman parçalanıyor avuçlarımda ![]() ![]() Bir seni ve bir beni topluyorum sadece kelimelerde “biz” oluyoruz ![]() ![]() İkimizin toplamı hiç “biz” etmedi ki ![]() ![]() Belki ben bir hiç veya biz dediğimiz şey bir “hiçti” Bizi esir aldım içime, ve karanlığa gömdüm ![]() ![]() Şehir sustu, insanlar sustu ![]() ![]() Susmalıyım ![]() ![]() Dilim belki anlaşılmaz halde ama ıslıklarım bir çığlık ![]() Çıkar içimdeki çığlıkları! Emanetçi cümlelerimi alır o zaman susarım belki ![]() ![]() Şimdi iki kuruşluk uykularıma geri dönmeliyim ![]() ![]() Çığlıklarım ne zaman uyanır bilinmez ![]() ![]() Sen en iyisi mi tekrar göm çığlıklarımı içime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|