![]() |
Bu Gece İstanbul Çok Ağlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Gece İstanbul Çok Ağlıyorİstanbul'a yagmur yağıyor ![]() ![]() ![]() Damlalar çığlık çığlığa savruluyor etrafa ![]() ![]() ![]() VE ben Yürürken Islak sokağında şehrimin ![]() ![]() ![]() Eziyorum yaşları,anılara basar gibi ![]() ![]() ![]() Yere düşen her damlanın yüreğinde sen olduğunu bilmeden ![]() ![]() ![]() "Her fırtınanın Bir yağmuru ve peşi sıra gelen gözyaşları vardır,Yeter ki sen üzülme ![]() ![]() ![]() İstanbul'un ıslak sokakları ve nemli kalbimi kurutacak ![]() ![]() ![]() Yeniden doğan güneşi olacak ![]() ![]() Yüreğimi yaksada bu sıcaklık ![]() ![]() ![]() Kavursada ciğerimdeki yangını ![]() ![]() ![]() Bil ki o gün ![]() ![]() ![]() Ellerinde kül olmuşumdur "ayrılığın" ![]() ![]() ![]() Avucunda sıkıp savursanda küllerimi etrafa ![]() ![]() ![]() Sakın sen uzulme, değmesin ıslaklıklar yüreğine ![]() ![]() Böyle mi gider bilmiyorum bundan sonra ![]() ![]() ![]() Ama erimekteyim, tükenmekteyim gün be gün ![]() ![]() İstanbul'a baş kaldırırcasına ![]() ![]() ![]() Karşıma diktikçe anıları bu şehir ![]() ![]() ![]() Sendeliyorum, titriyorum ve git gide bitiyorum ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Sensiz ve sessiz gecelerimde sırdaş olmayacaksın diye ![]() ![]() ![]() Seninle başladığım bu fimde rolsüz kalacağım diye ![]() ![]() ![]() Her gece odamın kapısı açık bırakıyorum ![]() ![]() Belki eşiğine kokulu nefesini bırakırsın diye ![]() ![]() Kitabım baş ucumda uykusuzluğuma gülümsüyor ![]() ![]() Seni bekliyorum karanlığa sığınarak ![]() ![]() ![]() Camımdan sızan bir damla Işıkla ![]() ![]() ![]() Korkum, uçurumun eşiğinde olmam değil ![]() ![]() ![]() Dayanılmaz olan aslında,yokluğunun resmine bakmak ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerime tuzak kuruyor ![]() ![]() ![]() Gözlerini kaçırdıkça gözlerimden ![]() ![]() ![]() Çok görme bana, saklı kalsın bendeki sen ![]() ![]() ![]() Bilmesin hiç kimse şah damarımın yolunun senden geçtiğini ![]() ![]() ![]() Bir beklenti sanma bu bekleyişimi ![]() ![]() ![]() Tek umut kaldı bende; düşünden düşmeden önce ![]() ![]() ![]() Ya sen tutarsın son anımda ellerimden ![]() ![]() ![]() Ya da parçalanan sadece bedenim olur gözlerinde ![]() ![]() ![]() Aşkınsa herzaman ki gibi yüreğimde, bense hayallerimin eğişinde ![]() ![]() ![]() Bu gece İstanbul çok ağlıyor ![]() ![]() ![]() Ben ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Anılarım ağlıyor ![]() ![]() ![]() Yüreğimse kanadıkça kanıyor ![]() ![]() ![]() Yağmursa yaşlarımızı inadına saklıyor ![]() ![]() ![]() Ve yere düşen her damlanın yüreğinde sen olduğunu bilmeden ![]() ![]() ![]() Ben yine yalnız yürüyorum ![]() ![]() ![]() Üstüne basa basa anıların ![]() ![]() ![]() Seni daha da sevmek diye birşey varken ![]() ![]() ![]() Nedendir bu gidiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|