![]() |
Yanıbaşım Ölümcül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanıbaşım ÖlümcülEzbere bildiğim günleri paranteze alıp yaşamıştım seninle ![]() Aslında ne başında, ne sonunda hiç bir noktasında adım geçmezdi adının yanında ![]() Adımı g'ece'ye saklamıştık, adımı geberm'ece'ye saklamıştık ![]() 1900'lü anılar vardı henüz kafamızda ve o yılların modası evlilikdışı ilişkiler ![]() İki kişiye ait sorumlulukların fazlasını istemiştik hayattan ![]() Her aşk kadar cesur, her aşktan biraz daha ölümcüldü aramızdaki ![]() Beni en çok sayıklamaların öldürürdü, seni benim zamansız ölümlerim ![]() Yaşamı yalaya yalaya bitirmekten yanaydık ![]() Hafife almak gerektiğinden dem vururduk ![]() Gün aşırı içip serhoş olurduk ![]() Biz serhoş olunca, geriye iki beden kalırdı ruhlarımıza dar ![]() Dönüp bakınca aynada içimize kusmak gelirdi aklımıza, kusardık ayrılmanın bedeliyle ![]() Ertesi ayılmalar da zordu ama en çok bir yenisine hazırlnmak acıtırdı canımı o zamanlar ![]() Yüzleşmek her asırda ömür törpüsüdür ![]() Bir gün doğduğuma pişmanım demiştim, ölümümü düşlemiştik birlikte ![]() Zor gelmişti de vaz geçmiştik ![]() Ne düne ne geleceğe değildi borcumuz, zamanın tanrı olduğu anların peşindeydik ![]() Seni ikna edemezdim güzelliğine ve sadece güzel olmaman gerektiğine ![]() Kıskanırdım satırlarındaki beni, o kadar yakınında olamadığım için suçlardım kendimi ![]() Bir gidişin vardı bitiş olmayan ve bir bitişi vardı yaşadıklarımızın, bırakıp gidemediğimiz zamanların özeti ![]() 'Kapa parantez' demiştin dikte edercesine aşk hikayemizi ![]() Böylece diyalektiği haklı çıkarmıştık ![]() Yaşamış ve yaşlanmıştık ![]() Ece Karaboncuk |
![]() |
![]() |
|