Gιтмєк Şιιяι ¢αη уÜ¢єℓ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gιтмєк Şιιяι ¢αη уÜ¢єℓBugunlerde herkes gitmek istiyor ![]() Küçük bir sahil kasabasina,bir baska ülkeye,daglara, uzaklara ![]() ![]() ![]() Hayatindan memnun olan yok Kiminle konussam ayni sey![]() ![]() ![]() Her seyi, herkesi birakip gitme istegi ![]() Öyle ''yanina almak istedigi üç sey'' falan yok ![]() Bir kendisi ![]() Bu yeter zaten Her seyi, herkesi götürdün demektir![]() Keske kendini birakip gidebilse insan ![]() Ama olmuyor ![]() ![]() Hadi kendimize raziyiz diyelim, öteki de olmuyor ![]() ani her seyi yüzüstü birakmak göze alinamiyor ![]() Böyle gidiyor iste Bir yanimiz ''kalk gidelim'',öbür yanimiz "otur'' diyor ![]() ''Otur'' diyen kazaniyor O yan kalabalik zira![]() Is, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile, güvende olma duygusu ![]() ![]() En kötüsü aliskanlik ![]() Aliskanligin verdigi rahatlik, monotonlugun dogurdugu bikkinligi yeniyor Kaliyoruz![]() Kus olup uçmak isterken agaç olup kök saliyoruz ![]() Evlenmeler ![]() ![]() ![]() Bir çocuk daha dogurmalar ![]() ![]() ![]() Borçlara girmeler ![]() ![]() ![]() Bir köpek bile bizi uçmaktan alikoyabiliyor ![]() Misal, ben ![]() ![]() ![]() Kapidaki Rex'i birakip gidemiyorum Degil bu sehirden gitmek,iki sokak öteye tasinamiyorum Alip götürsem gelmez ki![]() ![]() ![]() Bütün sokagin köpegi oldugunun farkinda ![]() Herkes onu, o herkesi seviyor ![]() Hangi birimizle gitsin? ![]() ''Sirtinda yumurta küfesi olmak'' diye bir deyim vardir; evet, sirtimizda yumurta küfesi var hepimizin ![]() Kendi imalatimiz küfeler ![]() Ama egreti de yasanmaz ki bu dünyada Ölüm var zira![]() Ölüme inat tutunmak lazim Inadina kök salmak lazim![]() Bari ufak kaçislar yapabilsek ![]() Var tabii yapanlar Ama az Sadece kaymak tabakasi![]() Hepimiz kaçabilsek ![]() ![]() ![]() Bütçe, zaman, keyif ![]() ![]() ![]() Denk olsa Gün içinde mesela![]() ![]() ![]() Küçücük gitmeler yapabilsek ![]() Ne mümkün ![]() Sabah 09 00, aksam 18 00![]() Sonra baska mecburiyetler ![]() Sıkışıp kaldık ![]() Sirf yeme, içme, barinmanin bedeli bu kadar agir olmamali ![]() Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz ![]() Bir ömür karsiligi bir ömür yani ![]() Ne saçma ![]() Bahar midir bizi bu hale getiren? Galiba ![]() Ben her bahar ásik olmam ama her bahar gitmek isterim ![]() Gittigim olmadi hiç ![]() Ama olsun ![]() ![]() Istemek de güzel![]() CAN YÜCEL ![]()
|
|
|
|