![]() |
Çekil Git |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çekil GitÇekil git artık düşlerimden, Bıkıp usanmadın mı benden artık? ![]() ![]() Gözlerimden, yüreğimden, içimden, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunma, kirletirsin beyazları, Konuşma, tüketirsin satırları, Mehtabı bırak, doğan ayrılık, Çekil git, şafak gelen aralık ![]() ![]() ![]() Kanıyorum zaten, uzak dur benden, Sebebin olurum, yakanın olurum, Çekil git yolumdan, ölümün olurum, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşma, nefesini al benliğimden, Ben soluğunu kesmeden, Sus demeden, sus ne olur, söylemeden, Git, bir daha Allah aşkına, hiç dönmeden ![]() ![]() ![]() Yıkıl git artık hayallerimden, Kumdan evlerin, yıkıldı artık, Taşlarımdan, oyuncaklarımdan, beynimden, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzanma, karaya çalarsın günlerimi, Söylenme, devrik tümcelerim olursun, Ne öznesini, ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil git, bırak, bütün düşüncelerimi ![]() ![]() ![]() Yaralıyım zaten, şöyle dur gönlümden, Derdin olurum, korun olurum, Çekil git, harın değil, külün olurum, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kal yerinde öylece, ses etme, Mevsimler solsun senelerce, Mümkünse çıkmasın, o iki hece, Öldü de, bitsin bu işkence ![]() ![]() ![]() Ya da bir sonbahardı, sarardı de, Düşen her bir yaprakta, uzaklaştı de, De ki, gövdeden dal kırıldı, Kopan candı, yıkıldı de, de ki öldü, öldü de ![]() ![]() ![]() Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de ![]() ![]() ![]() Kardı yağdı, yağmurdu aktı, Sonra toprağa karıştı, kurudu de, soldu de ![]() ![]() ![]() Ne bileyim işte, kısaca öldü de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın yazısı gibi görme, Değilim bir şeyin, olmadım hiçbir şeyin, Çekil git artık, ne olur çekil git, kötü söyletme ![]() ![]() ![]() Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de ![]() ![]() ![]() Kardı yağdı, yağmurdu aktı, kurudu de ![]() ![]() ![]() Sonra toprağa karıştı, soldu de ![]() ![]() ![]() Ne bileyim işte, kısaca öldü de ![]() ![]() ![]() Ne dersen de ![]() ![]() ![]() Murat İnce |
![]() |
![]() |
|