![]() |
Bu Adam Gerçekten Güzel Yazıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Adam Gerçekten Güzel Yazıyorkitapları bir çok dile çevrilmiş aşk şairimiz büyük üstad Murat ÇELENK'in 'KORKULARIM VE SEN'' isimli kitabından bir şiir KORKMUYORUM Ayrılığın beni böyle cansız bırakacağını bilmiyordum Meğer ben seninle yaşıyormuşum geç anladım Gece mehtabın pırıltısını artık görmüyorum Tüm kapılarım kapandı kaldım karanlık odamda Yine yapayalnız yine tek başıma, Göğsümde bir burukluk var Nefes aldıkça canımı acıtan bir burukluk Ağlamak istiyorum ama nafile İçimde ağlayacak bir hava var Ama ağlayamıyorum Sen hiçbir zaman ağlama demiştin Tamam ağlamayacağım… ![]() Lanet olsun başaramıyorum Boğazım düğüm düğüm Canım acımıyor hiç ![]() ![]() sadece acısız bir nefes darlığı hissediyorum İnsanlar kayboluyor bir şey göremiyorum Üstümde bir hafiflik var şimdi, Sanki tüy kadar hafifim Hiç bu kadar rahat oturduğum yerden kalkmamıştım İçimde hala özlemin var ama sanki bir daha seni göremeyeceğim gibi bir hal var içimde Artık mehtabı da göremez oldum ![]() Biliyor musun artık nefeste almıyorum Ne zaman gökyüzüne baksam gördüğüm tek şey toprak Yerimde sessizce uzanıyorum Sağa sola dönemiyorum burası çok sıkışık Ağlayamıyorum hiç göz yaşım kalmadı Seni çok özledim çok yalnızım Biliyorum beni duymuyor ve anlamıyorsun Ama ben seni hissediyorum biliyor musun Birazdan beni alıp götürecekler Nereye gideceğimi ilk defa biliyorum Çünkü bunun sonuçlarını seni günahkar bir şekilde severken anlamıştım Birazdan derimi yüzecekler Çılgın ateş bedenimi delice yakacak Ve ben acılar içinde kıvranacağım Haykıracağım hem de avazım çıktığı kadar belki biraz acıdan Yok hayır a hayır evet acı olacak ama senin bana hissettirdiğin kadar değil Korkmuyorum biliyor musun? Korkmuyorum…… Murat çelenk 03:47 http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|