![]() |
Mantarlı Krep Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Krep BohçasıMalzemeler: İçi İçin Taze Kültür Mantarı Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Eti 1 çay Bardağı Bezelye 1 Adet İri Kuru Soğan İsteğe Göre Baharat ve Tuz Taze Soğan Kaşar Peyniri Krep İçin 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Süt 1 Yumurta çay Kaşığı Ucuyla Karbonat Birkaç Damla Limon Hazırlanışı: Bir tavada soğan kavrlur sırasıyla tavuk ve mantar ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() Daha sonra krepler hazırlanır ve bohça şeklinde sıcak suda yumuşatılmış soğan yaprağı ile bağlanır ![]() ![]() ![]() Kaşar peyniri eriyip üzeri kızarana kadar fırında pişirilir ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() Kaynak: mavianne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|