Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eksikti

Bir Bu Eksikti...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Bu Eksikti...

Bir Bu Eksikti[/b]

Hayatımda birçok sürpriz yaşamışımdır Ama en ilginçlerinden birini Çinde yaşadım diyebilirim

Bir akşam Wenzhou şehrinde arkadaşlarımla yemekteydim Halk tipi bir restorandı bulunduğumuz lokanta Normalde Çinde lokantalarda ayrı ayrı odacıklar vardır, özel toplantısı olanlar oralarda yerler yemeklerini

Biz sohbetin keyfini çıkartıyorken, giyimi düzgün bir bayan utana sıkıla yanımıza geldiArkadaşlardan özür diledi ve bana dönerek yarım yamalak ingilizcesi ile bize ingilizce öğretir misiniz? diye sordu!

İyi ama ben bir işadamıyım ve bu şehirde yaşamıyorum, vaktim müsait olsa bunu seve seve yapardım diye cevapladım nazikce

Kadın telefonunu bıraktı ve olumlu bir niyetim olduğunda beklediğini söyledi Wenzhou şehrinin en büyük hastanelerinden birinde doktorluk yapıyormuş ve pratik ingilizce konusunda hastane doktorlarına özel ders verecek PRATİSYEN! yani BEN gibi birini arıyorlarmış hahahaha

Kendilerine teşekkür ettim, hayatımda bir tek bu teklifi almamıştım onu da aldım ya artık gam yemem diyorum ))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com