Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baby, mama, max, sandalyesi

Mama Sandalyesi -Baby Max

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mama Sandalyesi -Baby Max

cevremdekiler mama sandalyesi arayisina girince bana aman sakin pahali olanlardan alma hem cok agir oluyorlar hemde cok yer kapliyorlar mutfaga sigmayabiliyor dedikten sonra piyasadaki bilumum mama sandalyelerini inceleyip sonunda kraftin bir urunu olan baby max mama sandalyesini aldiksirt kismi yumusak, hafif, kolay acilip kapaniyor, tepsi kismi genis, kumas ve plastik kilifi var ben plastik kilifi tercih ettim kolay siliniyor, leke tutmuyor tepsi kisminda muzikli ve cingirakli bir eglence kismi var bebegi kesinlikle oyaliyor yedirmek de kolay oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com