Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahır, otel

Ahır Otel

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahır Otel

Ahır Otel[/b]

Kanton Fuarı sırasında Çinde otellerde fiyatlar astronomik rakamlara ulaşır 30 dolara kalınan oteller 250 dolar isterler sizden

Senelerce kaldığımız Liu Hua Otel vardır orada, hemen fuara yakın diye kalırız Normalde 3 yıldız ve temiz de sayılmazSırf fuardan daha fazla faydalanabilme uğruna kalırız orada

2002 yılında otele geldiğimizde normal odaların dolu olduğunu ve bize SUIT oda vereceklerini söylediklerinde kabul etmekten başka çaremiz kalmamıştı zaten O saatten sonra otel ve oda bulmak zaten mümkün değildi

Otele giriş yaptıktan sonra odaya geldiğimizde yaşadığımız tam bir şoktu Oda rezaletti ve acaip kokuyordu Güya suit odaydı , genişti gerçi ama yatabilene aşkolsun

Hemen resepsiyonu aradım ve bu odada kalamayacağımızı belirttim Bir görevli en sonunda bir oda bularak beni oraya gönderdi Diğer 2 arkadaş ise bu SUIT odada bu gecelik kalmak zorundaydılar

Sabah kahvaltılıklarımızı almak için arkadaşların odasına geldiğimde tüm geceyi uyuyamadan geçirdiklerini öğrendim

İnanın 250 dolar değil 10 dolar verilmeyecek bu odaya bir de utanmadan SUIT ODA diyenlere ne demeli bilemiyorum

Millet rant gelir elde etme peşinde Almanya Frankfurtta da bu böyle, Çin Guangzhouda da

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com