Berhska mağazasına ilk kez cevahirde rastladım, çok güzel görünüyordu dışarıdan bir girip bakiyim dedim çok güzel bir ceket gördüm baktım fiyatı 40, iyi dedim fiyatı da çok pahalı değil, giydim denedim bir saat üzerimde bakındım cekete erkek arkadaşım da vardı, tamam alıyorum dedim kasaya doğru gidiyordum sonra bir daha baktım fiyatına ve gülme tuttu beni meğer fiyatı 40ytl değil 40 euroymuş, kasada sordum 80ytl dedi ben ceketi nasıl geri bıraktığımı bilemedim o kadar para veremezdim vallahi neyse sonuç olarak güzel şeyler var ama çok çok pahalı ben de illa ki istiyorum berhska bir şeyim olsun pazarda geziniyordum, çok sevimli değişik bir bluz gördüm 3ytl fiyatı, çok beğendim aldım markasına bir baktım berhskaçok güldümişte benim de bershkam olmuştu gerçek ya da değil ne fark eder olmuştu işte
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.