![]() |
Akyaz Yemci Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akyaz Yemci ProgramıÜreticiden: Yem ticareti yapan yemci firmalar ve yem üretimi yapan fabrikalar için geliştirilmiş kullanımı kolay bir programdır ![]() ![]() b]Programın Özellikleri:[/b] - YTL uyumlu - Müşteriler gelen zamma göre özelliği ile miktar olarak borçlandırılabilir ve ürüne gelen zamlar müşterinin bakiyesine otomatik olarak yansıtılır ![]() - Müşteriler aylık sabit özelliği ile miktar olarak borçlandırılabilir ve ürün tanımında belirtilen aylık sabit fark miktarla orantılı olarak her ayın sonunda müşterinin bakiyesine otomatik olarak yansıtılır ![]() - Müşteriler aylık yüzde özelliği ile miktar olarak borçlandırılabilir ve ürün tanımında belirtilen aylık yüzde fark miktarla orantılı olarak her ayın sonunda müşterinin bakiyesine otomatik olarak yansıtılır ![]() - Müşteriler etkilenmesin özelliği ile sabit (YTL) olarak borçlandırılabilir ![]() ![]() - Üründeki fiyat düşüşlerinden müşterilerin etkilendirilmemesi - 15 günde bir programdaki tüm verilerin otomatik kontrolü - Ürüne gelen her zamdan önce tüm verilerin otomatik kontrolü - İstenilen herhangi bir müşterinin otomatik veri kontrolü - Detaylı stok işlemleri ve işlem türü olarak gruplandırılması - Personel hesaplarının takibi - Maaş günü geldiğinde otomatik olarak personel maaşının hesabına yansıtılması ve personel avanslarının detaylı takibi - Tarihe göre toplam borç/alacak takibi ve raporlanması - Alış/satış/tahsilat ve ödeme işlemleri ve iki tarih aralığında raporlanması - Tek bir ekranda kişinin tüm hareketlerini görebilme - Her cari işlem sonucunda değişen müşteri bakiyesinin detaylı bir şekilde listelenmesi - Cari işlemlerin işlem türü olarak gruplandırılması - İstenilen tarih aralığında tüm cari hareketlerin raporlanması ve Excel veya Word'e aktarılması - İstenilen tarih aralığında tüm stok hareketlerinin ve personel hesaplarının raporlanması ve Excel veya Word'e aktarılması - Hatırlatma notu ekleyebilme - Bilgilerin HD, Flash Disk veya CD&DVD'ye yedeklenebilmesi - Kullanıcı oluşturma ve yetkilerini belirleyebilme - Kolay kurulum ve pratik çalışma - Programın kullanımını adım adım anlatan detaylı yardım ve kullanım dosyası Programa giriş için: b]Kullanıcı Adı:[/b] a b]Şifre:[/b] 1 |
![]() |
![]() |
|