Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, pazar, yapılacak, yds

Yds Pazar Günü Yapılacak

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yds Pazar Günü Yapılacak

YDS Pazar günü yapılacak

Üniversitelerin yabancı dil bölümlerinde okumak isteyen 43 bin 50 adayın katılacağı Yabancı Dil Sınavı (YDS) Pazar günü yapılıyor

Üniversite nin yabancı dil bölümlerinde okumak isteyen ve ÖSS ye giren toplam 43 bin 50 adayın gireceği YDS Pazar günü yapılıyor Sınav, üniversite rektörlüklerinin bulunduğu tüm illerde gerçekleştirilirken, saat 0930 da başlayacak ve 150 dakika sürecek Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde yapılacak sınavda adaylara kelime ve dil bilgisi, Türkçe den yabancı dile, yabancı dilden Türkçe ye çeviri ve okuduğunu anlama ile ilgili sorular yer alacak Adaylar, sınava gelirken yanlarında mutlaka sınava giriş ve kimlik belgeleri ile fotoğraflı ve onaylı bir başka kimlik belgelerini bulunduracaklar

YDS sonuçları, ÖSS ile birlikte 15-17 Temmuz tarihleri arasında açıklanacak

(ANKA)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com