![]() |
9 Eylül İibf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9 Eylül İibfiktisadi idari Bilimler Fakültesi Dekanlık Binası Fakülteden Genel Görünüm Anfiden Bir Görünüm Fakülte Bahçesinden Bir Görünüm Fakülte Dokuz Eylül üniversitesi Dokuzeşmeler kampusünde yer almaktadır ![]() Dokuzeşmeler kampusu sorumluluğunu da üstlenen fakülte ile birlikte aynı kampuste; hukuk fakültesi, Adalet Yükeskokulu, Deniz işletmeciliği ve yönetimi yüksekokulu, yabancı diller yüksekokulu, sosyal bilimler enstitüsü de eğitim öğretim hizmetlerini sürdürmektedir ![]() ![]() Fakültede; işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, kamu yönetimi, ekonometri bölümlerinde örgün ve ikinci öğretim programlarında yer alan derslrein tüme yakını fakültenin kadrolu öğretim üyeleri tarafından verilmektedir ![]() ![]() 1999-2000 öğretim yılı güz yarı yılında 77 öğretim üyesi, bahar yarı yılında ise 79 öğretim üyesi 2547 sayılı kanunun 40-a maddesi uyarınca fakültemiz dışında diğer yüksek öğretim kurumlarında ders vermek üzere görevlendirilmişlerdir ![]() |
![]() |
![]() |
|