Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
den, meclis, plaket, ülgür, üyelerine

Ülgür Den Meclis Üyelerine Plaket

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ülgür Den Meclis Üyelerine Plaket

Selçuk Belediye Meclisi 2004-2009 görev döneminin son toplantısını yaptı

Seçim dönemine yaklaşıldığı gerekçesiyle imar konularına yer verilmediği meclis toplantısı sonunda son beş yılda görevde bulunan meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Selçuk Belediye Başkanı HVefa ÜLGÜR birçok kararımızı oy birliği ile aldık Bazı kararların alınmasında tartıştık ve bir birimizi eleştirdik Bu demokrasinin güzelliğiydi Tartıştık ancak bu tartışmaların sonunda aldığımız kararlarla ilçemize önemli hizmetler, önemli yatırımlar yaptık Bilerek veya bilmeyerek kırdığım tüm meclis üyelerinden özür diliyorum Ayrıca tüm toplantılarımızı büyük bir dikkatle izleyen muhtarlarımıza, belediye personeline ve toplantılarımızda bizi yalnız bırakmayan siyasi parti yöneticileri ve Selçuklulara teşekkür ediyorum Mecliste bulunan ben başta olmak üzere birçok arkadaşımız yerel seçimlerde yeniden aday oldu Tüm meclis üyelerimize başarılar diliyorum Bu hizmet dönemimiz de bir süre birlikte görev yaptığımız Macit Musal ve Mehmet Turan arkadaşlarımızı maalesef acı bir biçimde ansızın kaybettik Onları saygı ve rahmetle anıyorum İsterdim ki bu gün onlarda aramızda olsun Birazdan meclis üyelerimize sunacağımız teşekkür plaketlerini maalesef bu iki dostumuzun kendileri yerine aile ve yakınlarına vereceğiz Onların acılarını yürekten paylaşıyorum diyerek meclis oturumunu kapattı

Toplantı sonunda gerçekleştirilen plaket sunum töreninde Başkan ÜLGÜR toplantıya katılan meclis üyelerine plaketlerini verdi Vefat eden meclis üyeleri ve MHP meclis grubu üyesi Mehmet Turan ın plaketi eşi ve oğluna, Macit Musal ın plaketi ise yakın dostu Şahin Çınay a takdim edildi Turan ve Musal ın plaketlerinin verildiği sırada başta başkan Ülgür olmak üzere salonda bulunan tüm katılımcılar duygulu anlar yaşarken, Turan ailesi dakikalarca alkışlandı

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com