![]() |
**Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)![]() Sevmek dedim ![]() Yoluna ölmek dedi ![]() Yol dedim ![]() Alıp başını gitmek dedi ![]() ![]() Gitmek dedim ![]() Bir Ahh çekip dostlardan ayrılmak dedi ![]() Dost dedim ![]() Durdu bana baktı, dost diye mırıldandı ![]() Yüreğime nasıl koysam bilemediğim dedi ![]() ![]() Yürek dedim ![]() Dünyaları içine sığdıramadığım dedi ![]() Dünya dedim ![]() Hayatın bir yüzü dedi ![]() ![]() Yüz dedim ![]() Ardında ne gizli bilemediğim dedi ![]() Giz dedim ![]() Hep çözmeye çalıştığım dedi ![]() Çalışmak dedim ![]() Bitmeyecek öykü dedi ![]() Öykü dedim ![]() Binlercesini içimde gizliyorum dedi ![]() Gizlemek dedim ![]() İşte, her şeyin bitimi dedi ![]() ![]() Sevda dedim ![]() Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum dedi ![]() Koşmak dedim ![]() Hayat, bir maraton dedi ![]() Hayat dedim ![]() Öyle kısa ki! dedi ![]() Niçin kısa? diye sordum ![]() Yaşanacak çok şey var, zaman yok dedi ![]() ![]() Yaşanması gereken ne var? diye sordum ![]() Aşk dedi ![]() Kaç kere? diye sordum ![]() Bin kere dedi, milyon kere Aşk ![]() Neden bir kere değil? diye sordum ![]() Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk dedi ![]() Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum ![]() Keşke olsa dedi, ama önce yoğrulmak gerek ![]() Acı çekmek mi? diye sordum ![]() Evet, aşk acısında yok olmak dedi ![]() Yok olunca! dedim ![]() İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın dedi ![]() ![]() Gerçek aşk! dedim ![]() Büyük o! dedi ![]() Durdum ![]() ![]() Neden sustun? diye sordu ![]() Yüreğim titredi sanki dedim ![]() Neden? diye sordu ![]() Bilmiyorum dedim ![]() Evet dedi ![]() Nerede? diye sordum ![]() Her yerde dedi ![]() Nasıl? diye sordum ![]() Yüreğini aç dedi ![]() ![]() Yüreğimi açmak! dedim ![]() Bir tebessümle bak her şeye dedi ![]() Tebessüm dedim ![]() Her kapının anahtarı dedi ![]() Kapı dedim ![]() Girmeden bilemezsin dedi ![]() Ya korku! dedim ![]() Bilinmeyenden korkar insan dedi ![]() Ben kimim? diye sordum ![]() Sevgiyle beslenensin dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() Kimsin? diye sordum ![]() SEN'im dedi ![]()
![]() |
Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir) |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Sevda dedim ![]() Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum dedi ![]() Koşmak dedim ![]() Hayat, bir maraton dedi ![]() Hayat dedim ![]() Öyle kısa ki! dedi ![]() Niçin kısa? diye sordum ![]() Yaşanacak çok şey var, zaman yok dedi ![]() çok güzel oLmuş tşklerrrr
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
xxmxx
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Yaşanması gereken ne var? diye sordum ![]() Aşk dedi ![]() Kaç kere? diye sordum ![]() Bin kere dedi, milyon kere Aşk ![]() Neden bir kere değil? diye sordum ![]() Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk dedi ![]() Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum ![]() Keşke olsa dedi, ama önce yoğrulmak gerek ![]() Acı çekmek mi? diye sordum ![]() Evet, aşk acısında yok olmak dedi ![]() Yok olunca! dedim ![]() İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın dedi ![]() çok güzel olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sameg
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Gerçek aşk! dedim ![]() Büyük o! dedi ![]() Durdum ![]() ![]() Neden sustun? diye sordu ![]() Yüreğim titredi sanki dedim ![]() Neden? diye sordu ![]() Bilmiyorum dedim ![]() Evet dedi ![]() Nerede? diye sordum ![]() Her yerde dedi ![]() Nasıl? diye sordum ![]() Yüreğini aç dedi ![]() supper olmus |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için sağolun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sameg
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)önmli diil sen bu tarz seyleri yazmaya dewam et bn hep okurum:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ışıl27
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)cok hoşuma gıttı emegıne saglık:)))
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Görüpte okuyan gözlerine sağlık beğenmene sevindim teşekkürler ışıl27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)tşkler abi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Beğenmene sevindim kardeşim okuduğun için sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Teşekkürler yolcuoyuncu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)bütünüyle çok hoşdu tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
cansel
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)teşşekürler güzeldi
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)sudenaz ve cansel yorumlarınız için teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|