Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikaye, hüzünlü

Hüzünlü Bir Hikaye!!!

Eski 09-13-2008   #1
bonsoir
Icon1uzz

Hüzünlü Bir Hikaye!!!

Uluçınar köyünden 3 dönümlük bir bahçe almaya karar verdimİki odalı kerpiç bağ evinin olduğu bahçenin her yanı çim ,çiçek ve meyva ağaçlarıyla doluyduKiraz,dut,şeftali,erik,menekşeler,gülle r ,kasımpatılarEvi satan kişiyle bütün bahçeyi dolaştık bir süre Birden "ne alaka?"dercesine bir ağaç gördümHurma ağacı Bu yörede hurma yetişmezkiii marmara bölgesinde ne işi var bunun???Satıcı gülümsedi acı bir gülümseyişti bu

- Yıllar öncesiydi ! diye başladı anlatmaya,"Hastalandım Yataklara düştüm Hastahaneye kaldırmışlar beniölmek üzereydimCiğerlerimde kocaman bir yara varmışDoktorlar ümidi kesmişlerSevdiğim bir kız var Birgün çıkıp gelmiş hastahaneyeNasıl sormuş,nasıl bulmuş? Konuştuk saatlerce ,ağlaştık"Seni ölene dek beklerim!"dedi Sonra tam ayrılık zamanı cebinden bir hurma çekirdeği çıkarıp verdi"Berekettir diye hep yanımda taşırım bu çekirdeği,senin olsun!"dedi,"Baktıkça beni an, seni beklediğimi bil ve tez iyileş!"O küçük çekirdek hayata uzanan bir köprü oldu bana Pijamamın cebinde sakladım aylarcaKimse bilmediAvucuma aldımEllerime değen kestane renkli saçları olduBaktımZeytin gözlerini gördüm,istersen mucize de sen bu olayaİyileştimÖlümü beklerken taburcu oldumBu bahçeye geldimHurma çekirdeğini bahçeye diktimYöresi ,mevsimi değildi ama diktimTuttuFiliz ,fidan olduAğaç oldu"

Adam birden sustuÇekinerek sordum:"Ya sevdiğin kız?"gözlerindeki parlaklık yaş olup yanaklarına süzülürken,"O bir hurma ağacı gibi dayanıklı değildi"dedi,"Gelin oldu,elin oldu!!!!"

İstekLi olMak konTRoL aLTINdaki bir YangınI iFade edeRnORMAN Vinvent Peale

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hüzünlü Bir Hikaye!!!

Eski 09-14-2008   #2
reysa

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm üzüldümmmmm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #3
reysa

ama güzell bi hikaye
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #4
black_R-O-S-E

üzdü düşündürdü ama çok güzeldi teşekkürler paylaşm için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #5
sudenaz

gerçekden üzücüymüş niye bi ekrede mutlu son olmaz ki?=( tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #6
Şengül Şirin

Gerçekten hüzünlü bir hikayeteşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #7
ERen

o kız hurma ağacını gördümü acaba
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com