Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
endüstri, işletme, kurultay, kurultayi, makina, mühendisleri, mühendisliği, odasi, programi, tmmob, vii

Tmmob Vii. Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayi - Kurultay Programi - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tmmob Vii. Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayi - Kurultay Programi - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi

KURULTAY PROGRAMI20 KASIM 2009 CUMA09:00/09:30KAYIT VE SERGİ AÇILIŞI09:30/10:30AÇILIŞ KONUŞMALARI10:30/12:00Ana Salon:Panel 1 (Açılış Paneli)Endüstri ve İşletme Mühendisliğinin GelişimiOturum Başkanı: Günay BİRTÜRK ProfDrİmdat KARA ProfDrİlhami KARAYALÇIN ProfDrAtaç SOYSALKocaeli Şube Yönetim Kurulu Sayman ÜyeBaşkent Üniversitesiİstanbul Teknik ÜniversitesiDoğuş Üniversitesi12:00/12:30Ana Salon:Anket Sonuçlarının Değerlendirilmesi1- Kurultay Anketi Sonuçlarının SunumuYrdDoçDrGülşen AKMANÇağın KARAKOÇ2- Endüstri Mühendislerinin Sektörel İstihdam Profilini, Memnuniyet ve Beklentilerini Belirlemeye Yönelik Bir Anket ÇalışmasıAhmet HEREKEOĞLU, Canan YILDIRIM, Necla YEL, Seda ÖNGÖR, Merve ER, ProfDr Seniye Ümit FIRATKocaeli Şube EİM MDKMarmara Üniversitesi12:30/13:30Yemek Arası13:30/14:30Ana Salon:1OturumEİM Çalışma Alanlarına İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri - 1Oturum Başkanı:ProfDrTürkay DERELİ1- Endüstri Mühendisliğinin Teorik ve Pratik YönüDrMustafa DÖRDÜNCÜ, Feyza GÜRBÜZ, Berrin UÇARKUŞ, Bahar AKYOL2 - Stratejik Planlama ve Endüstri MühendisliğiDuygu DEMİR3 - Endüstri Mühendisliği Stratejik Plan Hazırlık Sürecinin Neresinde? Gülbin ELYORGUN AKKİRAZ, Özgür AKKAVAK, Özgür YALÇINKAYADüzenleme Kurulu ÜyesiKayseri Erciyes Üniversitesi DPTİzmir Büyükşehir Belediyesi-Dokuz Eylül Üniversitesi14:30/14:45Çay Arası14:45/16:00Ana Salon:2OturumYeni Yetkilendirme AlanlarıOturum Başkanı : Özgür YALÇINKAYA1 - Günümüz İşletmelerinde Yönetim Sistemleri ve Bütünleşik Yönetim Sisteminin Gerekliliği ve Rekabet Açısından Önemi YrdDoçDrKasım BAYNAL2 - Zaman Etüdü - Kapasite Raporları ve Endüstri Mühendisliği Mustafa AŞAR3 - Tesis Planlama ve Endüstri Mühendisliği Halit AKÇAL4- Verimlilik ve Endüstri Mühendisliği DoçDrİbrahim ÇİLEİM MEDAK ÜyesiKocaeli Şube EİM MDKMascart DanışmanlıkEİM MEDAKSakarya Üniversitesi16:00/16:15Çay Arası16:15/17:45Ana Salon:Panel 2Endüstri / İşletme Mühendisliğinin Yeni Çalışma AlanlarıPanel Yöneticisi: Ahmet İlhan DÜZGÜNAli KARAGÖZNilüfer ASİLDrÖzgür ARMANERİMahmut TEBERİKEİM MEDAK ÜyesiDPTMPMKOSGEBSerbest Müşavir Mühendis17:45/18:00Çay Arası18:00/19:15Ana Salon:3OturumEİM Çalışma Alanlarına İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri - 2Oturum Başkanı: ProfDrHarun TAŞKIN 1 - Proje Yönetiminin Endüstri/İşletme Mühendisliğine Getirdiği FırsatlarNurgül BİÇER 2 - Maliyetleme Sistemlerinde Güncel Yaklaşımlar: Faaliyet Tabanlı Maliyetleme ve Dönüşüm Muhasebesi Önder BELGİN3 - İç Denetim Süreci- Endüstri Mühendisliği İlişkisiDrMustafa DÖRDÜNCÜ, Feyza GÜRBÜZ, Burcu GÖKALP 4 - İş İlanları Penceresinden Endüstri MühendisliğiProfDrTürkay DERELİ, Nevra AVLANMAZ, Alptekin DURMUŞOĞLUDanışma Kurulu ÜyesiPETKİMMPMKayseri Erciyes ÜniversitesiGaziantep Üniversitesi21 KASIM 2009 CUMARTESİ09:30/10:45Ana Salon:4OturumEndüstri/İşletme Mühendislerinin Toplumsal Sorumlulukları Oturum Başkanı :Nedret YAYLA 1 - EİM MEDAK Yönetmeliği Üzerine DrNilay KALELİ KARASAKAL 2- Tuzla Tersanelerinde Yaşanan Kazaların Ishıkawa Neden-Sonuç (Kılçık) Diyagramına Göre Değerlendirilmesi ve Meslek Alanımız Açısından Çözüm Üretilmesi Neşe GÜNDOĞDU3- Türk Şirketlerinin Geleceğinde Analitik Yeteneklerin RolüTolga YANAŞIK, Thibault QUIVIGER4- İş Sağlığı ve Güvenliğinde Kültürel Değişim Mahmut TEBERİK Bursa Şube Yönetim Kurulu BaşkanıYürütme Kurulu ÜyesiDüzenleme Kurulu ÜyesiDijitalis DanışmanlıkAyraç Eğitim ve Danışmanlık10:45/11:00Çay Arası11:00/12:30Ana Salon:Panel 3Endüstri/İşletme Mühendisliğinin Toplumsal Konumlanışı ve ÖrgütlülüğüPanel Yöneticisi :ProfDrSeniye Ümit FIRATProfDrMurat DİNÇMEN DoçDrMahmut EKŞİOĞLUYrdDoçDrBarış SELÇUKMahir Ulaş AKCANMarmara Üniversitesiİstanbul Teknik ÜniversitesiBoğaziçi ÜniversitesiBahçeşehir ÜniversitesiEİM MEDAK Başkanı12:30/13:30Yemek Arası13:30/15:15Ana Salon:Serbest ForumForum Yöneticisi: Mahir Ulaş AKCANEİM MEDAK Başkanı15:15/15:30Çay Arası15:30/16:30Ana Salon:6Oturum (Paralel Oturum)EİM Uygulama Örnekleri: Stratejik Planlama ve Yatırım HizmetleriOturum Başkanı :ProfDrZerrin ALADAĞ1-Anp Yöntemi Kullanılarak Tehlikeli Katı Atık Bertaraf Tesis Yer Seçimi ve Fizibilite ÇalışmasıProfDrHarun R YAZGAN, Sinemis BİNİCİOĞLU, Harun KARAKÖSE2- Endüstri/işletme mühendisliği yatırım hizmetleri yönetiminde uluslar arası bir yaklaşım - unıdo metodolojisiNurgül BİÇER3- Stratejik Plana Dayalı Performans Yönetim Sistemi Modeli ve Etkin İzleme Sistemlerinin Oluşturulması - Bir Uygulama Örneği Mehmet Ali KARAKÖSE, Cem YALINKILIÇ, Ali İlhan HACIFAZLIOĞLU 4- Stratejik Planlamada Mevcut Durum Analizi ve Eğitim Sektöründe UygulanmaProfDrZerrin ALADAĞ, YrdDoçDrGülşen AKMAN, Çağın KARAKOÇ, Bahadır YÖRÜRDüzenleme Kurulu ÜyesiSakarya Üniversitesi PETKİM5M Bilişim Yazılım Eğt ve Yön DanışmanlığıKocaeli Üniversitesi15:30/16:30Salon B:5Oturum (Paralel Oturum) EİM ygulama Örnekleri: ERP ve SimülasyonOturum Başkanı :YrdDoçDrSemra BORAN1- Borçelik Yeni Çelik Fabrikası ve Borusan Liman Genişletme Yatırımlarının Devreye Alınmasıyla Operasyonel Karmaşıklığı Artacak Borusan Gemlik Tesisi‘nin Simülasyon Analizi Tolga YANAŞIK, Thibault QUIVIGER, Arzu ÇEVİK, Çağlayan BALIK2- Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) ve Bir Kamu Kuruluşunda UygulamaCevdet ÜRENCİK, Hayri AVCI3- Üretim Sekötüründe Faaliyet Gösteren Firmalarda Uyarlama Sürecini Tamamlamış ERP Yazılımlarının Süreç Değerlendirmesi Mukaddes ZAĞRALI BENNİ, YrdDoçDrAhmet KOVANCIYürütme Kurulu ÜyesiDijitalis DanışmanlıkTÜLOMSAŞHava Harp Okulu - Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü (HUTEN)16:30/16:45Çay Arası16:45/18:15Ana Salon:Panel 4Endüstri Mühendisliği Eğitimi Nereye Gidiyor?Panel Yöneticisi: Murat KÜREKÇİProfDrHalit KASA ProfDrOrhan TORKUL Endüstri YükMühSeçkin ŞİŞMANOĞLU Yürütme Kurulu BaşkanıOkan ÜniversitesiSakarya ÜniversitesiDanışma Kurulu Üyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com