|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, kongresi, makina, mühendisleri, odasi, program, sanayi, tmmob |
![]() |
Tmmob Tmmob Sanayi Kongresi 2009 - Program - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tmmob Tmmob Sanayi Kongresi 2009 - Program - Tmmob Makina Mühendisleri OdasiTMMOB SANAYİ KONGRESİ 2009 PROGRAMI DÜNYA EKONOMİK KRİZİ VE TÜRKİYE SANAYİNİN YENİDEN YAPILANMASI PLANLAMADA MODEL ÖNERİLERİ İSTİHDAM ÖNCELİKLİ VE BÖLGESEL KALKINMA MİLLİ KÜTÜPHANE / ANKARA 1 ![]() 09 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 1 ![]() Oturum Başkanı: Emin KORAMAZ – Makina MO Yönetim Kurulu Başkanı 11 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 2 ![]() Oturum Başkanı: Musa ÇEÇEN – Elektrik MO Yönetim Kurulu Başkanı 13 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() 3 ![]() Oturum Başkanı: Mehmet TORUN - Maden MO Yönetim Kurulu Başkanı 15 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahmi Aşkın Türeli- Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) 15 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Oturum Başkanı: Atakan GÜNAY - Gıda MO Yönetim Kurulu Başkanı 16 ![]() ![]() Analizi Mustafa Sönmez - Araştırmacı, Yazar, İktisatçı 17 ![]() ![]() Destekleri İle Sanayileşme Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() 5 ![]() Oturum Başkanı: H ![]() 10 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 6 ![]() Oturum Başkanı: Ali Fahri ÖZTEN – Harita ve Kadastro MO Yönetim Kurulu Başkanı 11 ![]() ![]() Prof ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 7 ![]() Oturum Başkanı: Ali Ekber ÇAKAR – Makina MO Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi 13 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|