|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bariş, kardeşlik, nevruz or newrozda, yeşersin, özgürlük |
![]() |
Nevruz/Newroz?Da Bariş, Özgürlük Ve Kardeşlik Yeşersin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nevruz/Newroz?Da Bariş, Özgürlük Ve Kardeşlik YeşersinNEVRUZ/NEWROZ?DA BARIŞ, ÖZGÜRLÜK VE KARDEŞLİK YEŞERSİN Elektrik Mühendisleri Odası 41 ![]() ![]() ![]() ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BASIN AÇIKLAMASINEVRUZ/NEWROZ?DA BARIŞ, ÖZGÜRLÜK ve KARDEŞLİK YEŞERSİNOrtadoğu halklarının yüzyıllardır süre gelen geleneği ile baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz/Newroz; barış, özgürlük ve kardeşliğin yeşereceği bir dünya umudunu taşımalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 41 ![]() 21 Mart 2009*MİYAVOLA HEYAMOLAey eylül ey yaz sonu bronz bedenlerde diş izleri aç gözlere bayram sofrası karpuz kamyonlarında pamukçular amele karası rıhtımda asil kediler miyavola heyamola balıkçılara hayır duası ***ey eylül ey fukara sıcağı damlarda biberler gönlerde bayraklar kırmızı kırmızı ana rahmine şarkta düşmüş çocuklar lastik ayakkabılarıyla ?korkma sönmez bu şafaklarda? 126 elif pamukta öğretmenim 127 berivan tütünde 128 uğur ?meçhul öğrenci anıtında? ya sen niye geldin 129 ben üzümcüydüm öğretmenim ne mutlu Türkçe zanım***ey eylül ey erken sonbahar hüznü mevsimlik briyantinli aşklar üç cümlelik mesajla biter yeni bir araba yeni bir sevgili yeni bir darbe istiyorum baba garbın galibi evrenin o çocuğu şarklı infaz eder o uğursuz eylül sabahından beri kayıp anaları adalet bekler adalet çulsuz aydının yolunu çulsuz aydın devrimi devrim 126 elif?i devrim 127 berivan?ı bekler***ağlama öğretmenim ne mutlu Kürtçe zanımADİL OKAY* 23 ![]() ![]() ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ YÖNETMELİĞİ TASLAĞI 5 YILDIR BAKANLIKTA BEKLİYOR ![]() ![]() ![]() ![]() EMO ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLK GENEL KURULU'NU GERÇEKLEŞTİRDİ (543) 7 ![]() EMO DENİZLİ ŞUBESİ 8 ![]() EMO BURSA ŞUBESİ 12 ![]() EMO İZMİR ŞUBESİ 28 ![]() EMO'DAN DAYANIŞMA GREVİNE DESTEK (326) ÇEÇEN VE KÜÇÜK HALK TV'DE (300) EMO ADANA ŞUBESİ 13 ![]() 3 ![]() Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|