![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, adiyaman, ayrica, denetlemesini, edilmiştir, gerçekleştirilmiştir, konulu, kurulu, kurum, makaminda, meslektaşlarimiz, müdürleri, nisan, smm, sorunlari, tarihinde, temsilciliğimizin, temsilciliğinde, toplanti, üyelerin, yönetim, ziyaret, şubemiz |
![]() |
Şubemiz Yönetim Kurulu, Adiyaman Temsilciliği'nde Smm Üyelerin Sorunlari Konulu Toplanti Ve Temsilciliğimizin Denetlemesini 17 Nisan 2009 Tarihinde Gerçekleştirilmiştir. Ayrica Kurum Müdürleri Ve Meslektaşlarimiz Makaminda Ziyaret Edilmiştir. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şubemiz Yönetim Kurulu, Adiyaman Temsilciliği'nde Smm Üyelerin Sorunlari Konulu Toplanti Ve Temsilciliğimizin Denetlemesini 17 Nisan 2009 Tarihinde Gerçekleştirilmiştir. Ayrica Kurum Müdürleri Ve Meslektaşlarimiz Makaminda Ziyaret Edilmiştir.ŞUBEMİZ YÖNETİM KURULU, ADIYAMAN TEMSİLCİLİĞİ'NDE SMM ÜYELERİN SORUNLARI KONULU TOPLANTI VE TEMSİLCİLİĞİMİZİN DENETLEMESİNİ 17 NİSAN 2009 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR ![]() ![]() Adıyaman Temsilciliği'nde yapılan toplantıda serbest çalışan üyelerimizin sorunları görüşülerek, problemlerin çözümü konusunda çalışmalar başlatılmıştır ![]() 24 ![]() ![]() 09 OCAK 2010 TARİHİNDE ŞUBEMİZ ÜYELERİ İLE ELBİSTAN TERMİK SANTRALİNE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR ![]() 26 ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() 7 ![]() Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|