![]() |
Sonbahar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Sonbahar..![]() Yaklaşıyor sonbahar Ölümün adı dokunuyor dudak uçlarıma Yeşil bir sis Karanlığımı bölüyor Ve bir ses; “hadi öl!” diyor Alnıma düşen çizgilerin P a r a n t e z içlerine mahsur kalıyor hayat ![]() Asfalt çizgilerinde kayıplığım artıyor Sokaklar büyüyor adımlarımda ![]() Gidilmeyen tüm şehirler “sen” oluyor “ben” yabancı bir çığlık kalıyor düşlerine Varlığıma bir sıfat biçilmiyor derinlerinde ![]() Dilimden düşen son yalanım! satır aralarımda bulunmazsın ![]() Kaç kalan olmanın paydasında yazıyor ki adım? Verilmiş sözlerden inciler dizerken bileklerime İnandığım tüm sözcükleri Unutulmuş cümlelerin içine sığdırdı “her kimse” // ![]() ![]() ![]() Şimdi ise Sularımda yağmalanırken ateş Devrik bir cümle oluyorum Yalan-yanlış sevdiğim tüm masallara… … ![]() (// bitmedi… uzunca yazılır bu boşluğa…) alıntıdır ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|