Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bearnaz, soslu, tarifi, turnedo

Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi





Malzemeler :
• 5 x 125 gr bonfile
• 50 gr (3 çorba kaşığı + 1 çay kaşığı) margarin
• 1/2 çay kaşığı tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• 375 ml (1 1/2 su bardağı) Bearnez sos

Yemeğin Yapılışı

Bonfileleri bir beze sarıp kesilmiş olan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde tezgaha koyup, hafifçe dövün Margarini bir tavada eritin Bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,biberleyin Tavaya koyup, bir kez alt üst ederek her iki yüzleri de 3`er dakika , etlerin üzerinde su damlacıkları oluşuncaya kadar, pişirin Fazla pişmiş istiyorsanız, etleri daha uzun süre pişirebilirsiniz Bonfileleri fazla yağlarını süzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp yanında Bearnez sos ve dilediğiniz garnürtürlerle sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.