![]() |
Sonsuz Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() Sonsuz Aşk![]() Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya ![]() Dalga, seven - kıyı, sevilendir ![]() Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar ![]() Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini ![]() ![]() ![]() Sevilmeyeceklerini ![]() ![]() ![]() Koklanmayacaklarını ![]() ![]() ![]() Okşanmayacaklarını ![]() ![]() ![]() Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle ![]() Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim yar ![]() Yar, ipek böceğini bilir misin? Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını Bilir o, ördüğü ipliğin kendisinin ölümü olacağını Ama aşkına feda eder kendini ![]() Öyle verir kendini yarenine korkusuzca İşte, ben de kendimi böyle veririm sana yar ![]() Yar, ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin ? Meyvesini vermelidir ağaç yeniden doğmak için Öyle zorludur ki ayrılmaları Verir meyvesini ağaç meyve tohum olur, tohum kök olur Ve yeniden doğar ağaç kendi meyvesinden İşte bende böyle yar; Yok olmayı göze aldım, tekrar sende doğmak icin ![]() nette o kadar aradım gerçek yazanı bulamadım şimdiden bu şiiri yazan şairden özür dileriz |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sonsuz Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sonsuz Aşkcnm ellerine sağlıkk hoş bir şiir
![]() |
Cevap : Sonsuz Aşk |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Sonsuz Aşkçok güzeldi ![]() ![]()
![]() |
|