M-F-O Hakkında |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
M-F-O HakkındaKaygısızlar (Barış Manço ile birlikte ) 1967 Kol Düğmeleri - Big Boss Man Seher Vakti - Good Golly Miss Molly Sayan FS-144 1968 Kızılcıklar I'll Go Crazy Sayan FS-171 Bebek Keep Lookin Sayan FS-179 Karanlıklar İçinde Trip (To A Fair) Sayan FS-180 Bogaziçi Flower Of Love Sayan FS-194 Lory Bebek parçasının ingilizcesi olan bu parca Barış Manço nun Dünden Bugüne isimli toplama albümünde çıktı Fairground Susanna Fransa'da kaydedilen bu iki parça ilk olarak 1980 yılında Barış Manço nun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa isimli toplama kasedinde yer aldı 1969 Runaway Unutamıyorum Sayan FS-199 Ağlama Değmez Hayat Kirpiklerin Ok Ok Eyle Sayan FS 204 Kağızman Anadolu Sayan FS 213 Kağızman Bu türkünün 45lik versiyonunun dışında Dünden Bugüne isimli LP'de ve İşte Barış İste Erkin isimli CD / Kasette çıkan başka versiyonları da bulunuyor 1971 Ay Osman Ay Osman parçası 1971 yılında Moğollar la kaydedilen Binboğanın Kızı isimli parçayla birlikte 45lik olarak piyasaya verildi 1972 Fil İle Kurbağa İzinsiz çıkarıldığı için daha sonra Barış Manço tarafından toplatılan 45liğin Ayüzünde yer alıyor -------------------------------------------------------------------------------- Kaygısızlar Solo 1969 Şaşırdım Son Gece Artık Yeter Hüzün 1970 Mutsuz Adam Özlem 1971 Diloy Elif Deyi -------------------------------------------------------------------------------- Mazhar - Fuat 1974 Kış Baba Kezban Kardeş Yonca Plak 33 Türküz Türkü Çağırırız Güllerin İçinden Yonca Plak 51 Haydi Bastır Adımız Miskindir Bizim Yonca Plak Hekimoğlu Elveda Mutluluğum Hoşgeldin Acılarım 1 Numara Plak 21 (A kısmındaki parça Mazhar-Fuat tarafından olup, B kısmındaki parçayla alakaları yoktur Parça Lale Akat'ındır) -------------------------------------------------------------------------------- İpucu Beşlisi 1976 Heyecanlı Hop Otur Hop Kalk (Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur yanlarına Ayhan Sicimoğlu ve Galip Boransu'yu alarak İpucu Beşlisi ismiyle bir grup kurdu Grup sadece bir 45lik çıkardı ve dağıldı) -------------------------------------------------------------------------------- Mazhar Fuat Özkan 1985 Aşık Oldum (I Fall In Love) Didai Didai Dai (Eurovizyon yarışması dolayısıyla çıkan 45lik) 1988 Sufi Sufi (Eurovizyon yarışması dolayısıyla çıkan 45lik) -------------------------------------------------------------------------------- Albümler Mazhar ve Fuat 1973 Türküz Türkü Çağırırız Yonca LP 5006 Türküz Türkü Çağırırız Seviyorum Seni Canım Mevsimler Sür Efem Atını Nerde Hani Derdimi Dökersem Derin Dereye Adımız Miskindir Bizim Hekimoğlu Türkmez Güzeli Upside Down Güllerin İçinden Mazhar Fuat Özkan 1984 Ele Güne Karşı Yapayalnız Balet Plak LP, MC, CD Ele Güne Karşı Deli Deli Sen ve Ben Yalnızlık Ömür Boyu Neye Niyet Neye Kısmet Ondan Şikayet Bundan Şikayet Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Olmuyor Olamıyor Sevdim Bir Kere Bodrum Bodrum Güllerin İçinden (Bu şarkı 1978'de kaydedilmiştir ) 1985 Peki Peki Anladık Peki Peki Anladık New York Sokaklarında Her şeyden Vazgeçtim Buselik Makamına Didai Didai Dai Vamos Barcelona Why Don't You Call Me Anymore Race 1986 Vak The Rock Vak The Rock Hep Aynı Bir Ordayım Bir Burda Sonunda Adımız Miskindir Bizim Lay Lili Lili Lay Kelimeler Kafi Gözyaşlarımızı Bitti Mi Sandın Bazen Sanatçının Öyküsü 1987 No Problem No Problem Bulamadım Senin Gibisini Niyet Neydi Akıbet Ne Oldu Sen Sarhoş Olunca Yalnızlar Garı Uç Oldum Tam Ortasındayım Bazı Bazı Muhabbetler Sana Doğru Ağlamakla Olmaz Sevgilim Cici Bebek 1989 The Best Of MFÖ Sufi Diday Diday Day Ele Güne Karşı Peki Peki Anladık Vak The Rock Deli Deli No Problem Bazen Bir Ordayım Bir Burda New York Sokaklarında Buselik Makamına Güllerin İçinden Bodrum Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Yalnızlık Ömür Boyu Kelimeler Kafi Gözyaşlarımızı Bitti Mi Sandın Sanatçının Öyküsü 1990 Geldiler Milletlerarası Müzik Yayınları Ali Desidero Mecburen Anında Görüntü Bitir Ateş-i Aşka Sude İk Ben Alaturka Neredeyiz Geçiniz 1992 Agannaga Rüşvet Agannaga Yaz Tatili Rüşvet Çok Problem Var Bir Ben Vardır Bende Deneylere Doğru Patlamalar Belediye Nerede Borsazede İdare Edip Gidiyoruz Hala Devam Dönmem Yolumdan Dönmem Yolumdan Komşu Kızı Heyecanlı İçinden Deli Desen de Zam Don't Wanna See İt Aşkların Ortasında Pusudayım İnsan Karar Veremiyor Telif Hakkı Hep Böyle Sev 1995 M V A B (Mazeretim Var Asabiyim Ben ) Allah Allah Sakın Gelme Belalın Oldum Leylayım Ağlamadan Acaip Haldeyim İstedim Para Gelince Aşka Bilmem Nedendir Sonrası Rüyalar 2002 Yeni Türkiye Çoşku Dolu (MFÖ bu kolektif çalışmaya Transportation isimli parçasıyla katıldı ) 2003 MFÖ Ele Güne Karşı -Yalnızlar Garı Collection Nerdeyiz Yalnızlar Garı Olmuyor Olamıyor Tam Ortasındayım Uç Oldum Sevdim Bir Kere Muhabbetler Sana Doğru Adımız Miskindir Bizim Sen Ve Ben Gözyaşlarımızı Bitti mi Sandın Enayimiyim Ben Sude Ele Güne Karşı 2006 AGU DMC Müzik 01 Muaf 02 Milli park 03 Vurgun yedim 04 Amanın aman 05 Sarı laleler 06 O neydi o 07 Ne bileyim ben 08 Gündüz rüyası 09 Silmez gibisin 10 Biz istersek 11 Olduramadım -------------------------------------------------------------------------------- Mazhar Alanson Solo 1978 Zam (TRT'de yayınlandı ) 19xx Ondan Şikayet Bundan Şikayet (TRT'de yayınlandı ) 19xx Bozup Yeniden Yapmaktır İşim (TRT'de yayınlandı ) 1998 Her şey Çok Güzel Olacak Soundtrack Her şey Çok Güzel Olacak Latin 1 Kavga Aşk Tek Başına Benim Hala Umudum Var Nuri 1 Nuri 2 Geceyarısı Eski Resim Latin 2 Depoda 1 Depoda 2 Disko Önü Arabada Rock'n Roll Güneye Gidiyoruz Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim Diyalog Bu Ne Biçim Hikaye Böyle Mafya Rüyası Latin 3 Eski Resim 2 Hesaplaşma Sürpriz Dialog Benim Hala Umudum Var (Final) 2001 Komser Şekspir Mazhar Alanson Sinan Çetin in yönettiği Komser şekspir filminin Soundtrack'ine Bir Sonsuz Yağmur Yağsa isimli parçayla iştirak etti 2002 Türk Lokumuyla Tatlı Rüyalar Dünya Bu Dünya Bir Bilsen Ah Bu Ben Yapma Hüznün Kuşları Yandım Benim Hala Umudum Var Yurt Dışındaydım Ne Dersiniz Hamak Hindistan Jazz (New York Sokakları 5) Piskopat (Cem Yılmaz'la Düet) -------------------------------------------------------------------------------- Fuat Güner Solo 1999 Aziz Fuat Güner Yağmur Ol Da Gel Senin Adın Yok Olsun Olmaz Sen Gülün En Dikenlisi Yaşım 17 Gel Kendime Bir Mektup Yazdım Çocuksu Bayramlardayım Sana Kilitlendim 2001 D E F Orkestra Beatles Alaturka Bu albümde Fuat Güner, Erdal Kızılçay ve Dağhan Baydur Beatles şarkılarını Türk sazlarıyla yorumladılar A Hard Day's Night We Can Work It Out Across The Universe I Feel Fine Love Me Do Ticket To Ride She Said She Said Don't Bother Me Nowhere Man Tomorrow Never Knows -------------------------------------------------------------------------------- Özkan Uğur Solo 1997 Karışık Pizza Soundtrack Uzelli CD (Özkan Uğur bu albümde Maksat Muhabbet Olsun isimli şarkıyı seslendirdi ) 2004 G O R A Soundtrack (Özkan Uğur bu albümde Olduramadım isimli şarkıyı seslendirdi )
|
|
|
|