Yılın En Gıcık Hazır Cevapları ! |
|
|
#1 |
|
lidif
|
Yılın En Gıcık Hazır Cevapları !Mansiyon Hava Yollarında yemek servisi zamanı Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:- Yemek ister misiniz efendim? Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı: - Seçeneklerim neler? Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu: - Evet veya hayır ![]() *** 3 üncü Bir alışveriş merkezindeyiz Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü istediği kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi:- Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün değil mi? Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi: - Mümkün değil teyze, onlar ölü ![]() *** 2 nci Kamyon sürücüsü "dikkat, alçak köprü" ikaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:- Köprüye sıkıştınız, he? Sürücü canı burnunda homurdandı: - Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti ![]() *** 1 inci Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu Sürücü camı açtı![]() Ruhsat ve ehliyetini uzattı Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi![]() - Sizi bütün gün bekledim ![]() Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek cevap verdi ![]() - Anlıyorum memur bey Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de![]() Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan |
|
Cevap : Yılın En Gıcık Hazır Cevapları ! |
|
|
#2 |
|
dark_defender
|
Cevap : Yılın En Gıcık Hazır Cevapları !Güzel paylaşım :)
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Yılın En Gıcık Hazır Cevapları !güzelmiş ya ![]()
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Yılın En Gıcık Hazır Cevapları !güzel bir paylaşımdı |
|
|
|
#5 |
|
-ecem-
|
Cevap : Yılın En Gıcık Hazır Cevapları !çokk güzeldi ![]() ![]() xd)çok sağol:)
|
|
|
|