![]() |
Bir Kadın Gittiğinde.. |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Bir Kadın Gittiğinde..BİR KADIN GİTTİĞİNDE
![]() ![]() ![]() Kadınlar gittiklerinde, arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar ![]() Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde yetim-öksüz kalan çok olur ![]() Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların ![]() Sık sık boynunu büker sarıkız ![]() O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının ![]() Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz ![]() Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır ![]() Kapı eşiğindeki "Dikkat et" duyulmaz, annesi gitmiştir "Geç kalma"nın ![]() Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler ![]() Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında ![]() Ve bir kadın gittiğinde pek çok yetim bırakmıştır arkasında ![]() Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci ![]() ![]() ![]() Bir anne gider ![]() ![]() ![]() Bir dost ![]() ![]() ![]() Bir arkadaş ![]() ![]() ![]() Bir sevgili ![]() ![]() ![]() Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde.. |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..çok haklısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..çok üzel bir paylaşım teşekkürler KRDNZ, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..Bir anne gider ![]() ![]() ![]() Bir dost ![]() ![]() ![]() Bir arkadaş ![]() ![]() ![]() Bir sevgili ![]() ![]() ![]() Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde ![]() ![]() ![]() Çokk güzel bir yazı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|