|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| numaramı, tasarrufu, teşvik, öğrenebilirim |
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?Soru : 2001 yılından önce çalıştığım şirket kapanmış ve hiçbir yetkili veya çalışanına ulaşamıyorum ![]() ![]() Dolayısıyla, Tasarrufu Teşvik numaramı da bulamıyorum![]() ![]() Bu numaramı öğrenebileceğim bir yer var mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler![]() ![]() ![]() Cevap: sevgili serkan kardeş tasarrufu teşfik numarası için izlenen prosüdür şöyledir ![]() Tasarrufu Teşvik Hesap numaralarını bilmeyen hak sahipleri; öncelikle kurum veya işyerlerine, kurum veya işyerlerinden bu numaralarını öğrenemeyenler ise nüfus bilgileri ile Banka şubelerine başvurabilirler ![]() 3 3- Birden fazla Tasarrufu Teşvik Hesap numarası olan hak sahipleri, Tasarrufu Teşvik Personel Numaraları ile Banka şubelerine başvurarak hesaplarını bir hesapta birleştirmeleri gerekmektedir![]() buradaki bankanın ziraat bankası olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum sevgiyle kal bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum |
|
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tasarrufu Teşvik Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?唉,现在这个时候的天气又变冷了,真不是人过的。所以,看了楼主的贴,俺感到好冷哦!!呵呵------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------google提供的广告 [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir Sensizolmuyor Gen TR üyesi olmak için tıklayınız] [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir Sensizolmuyor Gen TR üyesi olmak için tıklayınız] [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir Sensizolmuyor Gen TR üyesi olmak için tıklayınız] [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir Sensizolmuyor Gen TR üyesi olmak için tıklayınız] [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir Sensizolmuyor Gen TR üyesi olmak için tıklayınız]
|
|
|
|