Gözlerin Kal Diyor Dudakların Git |
|
|
#1 |
|
KRDNZ
|
Gözlerin Kal Diyor Dudakların Git![]() Zoruma gideni icime attim Bitmesin diye bu büyü ![]() ![]() yüzüne vurmadim hatalarini Seni bagrima bastim ![]() kopamadim Bile ![]() Bile! Icime sinmeden Ayrilamadim ![]() ! Biz Kirlendik ![]() Sana da, banada eller dokundu Azar ![]() azar kaybettik birbirimizi Gitmelerin korkutmuyor artik beni Kokunu sök duvarlardan! Bütün esyalarini topla! Kapiyi hizli carp kararli olsun! Yalin ayak kaldi bir sevdam daha Kederim bana ders olsun ![]() ! Bu nasil ayrilik ![]() ? Bu nasil veda ![]() ? Gözlerin kal diyor ![]() ![]() dudaklarin git Bakisin anahtar ![]() sözlerin kilit Ellerin ac diyor ![]() dudaklarin git Gidersen ![]() bir daha dönmeyecegim Kalirsan ![]() kalbime yenilecegim Cözemedim seni cözemedim ![]() delirecegim Gözlerin kal diyor ![]() dudaklarin git Ayrilik dönüsü olmayan bir nehir Yalnizlik yikilmis bombos bir sehir Kac sevda ![]() kac sevda kül oldu böyle kim bilir Gözyasin kal diyor ![]() dudaklarin git Duvardan insin mi resimlerimiz ![]() ? Yabanci olsun mu isimlerimiz ![]() ? Ya o dopdolu gecelerimiz ![]() ? Anilar kal diyor ![]() dudaklarin git Bu romanda biter belki birazdan Ne asklar yikildi gururdan ![]() nazdan Agliyor besteler yine hicazdan Sarkilar kal diyor ![]() dudaklarin git Yine yokusa sürüyorsun herseyi
![]() ![]() Yine kandiriyorsun beni ![]() ![]() Ama unutma bu son sansimiz ![]() ![]() Seni unutmak icin son defa özlüyorum ![]() !Ahmet Selçuk İlkan |
|
|
|