08-26-2008
|
|
pesimistt
|
Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar..
çOk zoR oLuO yha ne kdR unutmaya çaLı$san da unutamamak çevRemde Onu soRanLaRa "ohooo unutaLı çoOok oLdu =))" die yaLan atmak Ya da heR qöRdüqümde "bak ben Seni unuttum anLa aRtık; bitti gitti mazide kaLdı" tavıRLaRını SeRqiLemek sana kaR$ı ba$ka biRinde mutLuLuqu aRamak ya da aRamaya çaLı$mak ama buLamamak Sevqiyi qeRçekten hakeden insanLaRa Onu sevemediqim haLde umut veRmek SooRa bitiRip üzmek fLn Ya da beni qeRçekten seven,qeRçekten mutLu edicek biRiyLe; Senin anLayamadıqın,anLayıpta deqeRini biLmediqin mükemmeLLikLeRe sOnsuza kadaR değeR veRicek biRiyLe;sıRf Seni unutamamak haLa a$ık oLmak yüzünden beRabeR oLamamak kendini üzmek én yakın arkada$LaRına hep Senden bahsetmek unutmaya çaLı$mak ama ba$aRamamak içtiqim 3 kadehte Senin için aqLamaya ba$Lamak dinLediqim heR müzikte Seni anmak heRkese unuttum deRken asLında en büyük yaLanı kendime söyLediqimi faRketmek aynı yeRLeRde kaR$ıLa$ıp sOuk bi qüLümsemeyLe "seLam" demek beRabeR kuRuLan hayaLLeRin qeRçekLe$miceqini biLip buna Lanet edeRek içmeye devam etmek Resmine bakıp qözLeRine dOkunmak $uanda oRda oLduqunu biLip yanına geLememek SıRf seni üzmek için yaLan $arkı sözLeRi yazmak Senin adının qeçtiqi oRtamLaRdan kaçmak ne kadaR mutLu qöRünsemde asLında dünyadaki en mutsuz insanın kendim oLduqunu dü$ünmek Her qeCe Senin RüyaLaRını qöRüp,sabah seninLe uyanmak qerçekLeRi hatıRLamak ve hayata iSyan etmek heR "unut" diyene "unutamıoRum yha anLasana unutamıoRum" die baqıRıp Onu kıRmak,SooRa asLında senin deqmicek biRi oLduğunu söyLeyip ondan özür diLemek fakat 2 dk sooRa senin dünyadaki en önemLi vaRLık oLduqunu,Seni çOk sevdiqimi söLemek 1 qeLi$inLe her$eyin sona eRiceqini biLmek ama senin qeLmemen dı$aRı çıktıqımda neReye qidiceqimi,ne yapıcaqımı biLememek,beRabeR qittiqimiz yeRLeRe qitmek istememek Sevdiqim $aRkı neRde çıkaRsa çıksın oRaya ko$a ko$a qitmek ve qözLeRimden süzüLen damLaLaRLa dinLemek verdiqim sözLeRi tutamamak éSki qünLeRi hatıRLamak,qzL anıLaRı dü$ünüp "ke$ke"yLe ba$Layan cümLeLeR kuRmak
"bak bu yoLda yüRüRdük" "Bu Oyunu oynaRdık" "bu $aRkıyı dinLeRdik" die beLkide yüz bin keRe anLatmak en yakın dOstuna içmek,içmek,içmek ve Seni sayıkLamak yaptıqın heR$ey için,söLediqin heR keLime,Onun canını acıtıcak yaptıqın bütün haReketLeR adına pi$man oLmak ama bunu ona söyLeyememek  iLk zamanLaR çOk kızıp nefRet ettiqini sanmak fakat zamanLa hepsinin saçma $eyLeR oLduqunu,çOcukLuk yaptıqını dü$ünmek ve heR$eye Lanet etmek çOk $ey ifade eden iLk buLu$mayı hatıRLamak O qünün taRihini,saatini,dakikaSını,saniyesini,konu$uLan LaRı unutmamak heR $aRkıyı sana armaan etmek ama Senin bunu biLmiceqini biLmek dı$aRı çıkaRken;eSkiden yanındayken biLe özLediqim ki$iyi göRmemek için dua etmek  Sana msJ atmamak için umaRanı siLmeye çaLı$mak ama asLında numaRanın ezbeRimde oLduğunu biLmek TeLefOndaki yoLLadıqın bütün msjLarı bi anLık siniRLe siLip bunun için pi$man oLup aqLamak diqeR hattımı taktıqmda attıqın bazı msjLaRın haLa kayıtLı oLduqunu göRmek ve 1 çOcuk misaLi sevinmek heR an seni dü$ünmek; akLımdan çıkaRmaya çaLı$mak ama ba$aRamamak bi aRkada$ımın;ısıtmak için bi zamanLaR senin tuttuqun eLi tutup ısıtması ve içimin acıması HaLa seninLeymi$,seninmi$ qibi hissetmek beRabeR oLmaya çaLı$tıqım ba$ka biRiyLe yapamamak ve Onun her haReketini seninLe kıyasLamak HeRkese kar$ı çıkıp gözLerinde kayboLduqumu,unutmak istemediqimi haykıRmak heR yeRe adını yazmak,sooRa kaRaLamak beRabeR çekiLdiqimiz bütün ResimLeRi yıRtmak,biLqiSayardan,teLefondan siLmek ama asLında hepsinin maiLLeRimde oLduğunu hatırLayıp tekRaR bakmak en sevdiqim $eyLerden aRtık bi zevk aLmadıqımı anLamak qüLüyoR qbi qöRünmek ama asLında gözya$LaRımı içime akıtmak SeninLe beRabeRken çabuCak geçen zamanın aRtık neden geçmek biLmediqini dü$ünmek éskiden Senin bıRaktıqın evime aRtık aRkada$Larımın bıRakması ve eskiLeRi hatırLamak heR kOnuda heR Lafta Seni konu$mak,miLLeti bıktıRmak Seni dü$ünmek,seni ya$amak,seni sevmek qecenin köRünde Sesini duymayı istemek ve qizLiden aRamak,seninde bnm oLduqumu biLdiqin haLde konu$mamana sessizce aqLayıp,nefesinin sesini dinLemek BiLinç aLtımın seninLe doLu oLduqunu biLmek ve bundan kuRtuLamamak Seni sensiz ya$amayı öqRenememek Unutamamak çOOk zoRR oLuO inan bana ve en zoRu ne bLiomusun?? senin oRda oLduqunu biLmek ama yanına qeLememek zoRu öqRettin bAnA!!!
|
|
|