ilk okuldaki şiirlerim =) |
|
|
#1 |
|
kezban
|
ilk okuldaki şiirlerim =)OLSAYDIN Sen sigaramda bir nefes olsaydın seni öyle bir içime çekerdimki, bir parcan bile dışarda kalmazdın ve o nefesi bir daha dışarı püskürtmezdim hep benimle ol diye ![]() sen bardağımda bir kadeh şarap olsaydın seni yavaş yavaş yudumlardım ama asla yutmazdım hiç tükenme diye ![]() sen bir gonca gül olsaydın bahçemde yaz-kış demeden gece gündüz tanımadan başında nöbet tutardım,solma diye! sen bir kelime olsaydın dilimde tüm noktaları kaldırırdım ve hiç durmadan,nefes almadan konuşurdum, asla sonun gelmesin diye! sen gökyüzünde parıldayan güneş olsaydın eğer her gün seni parlatmaya gelirdim ve geceyi söküp atardım dünyadan gözümden hiçbir zaman ayrılma diye ![]() sen gecemsin,sen gündüzümsün benim, yazın ferahlatan esintisi, sonbaharımın güneşisin aslında sen bensin,bense zaten seninim!!! kezban çınar (arkadaslar ben bunu ilk okul 7 sınıfta yazmıştım eski dökümanlarımı kurcalarken buldum eski şiirlerimde fena değilmiş hani bu konuya eski şiirlerimi eklicem )umarım sizde beğenirsiniz
Cevap : olsaydın |
|
|
#2 |
|
kezban
|
Cevap : olsaydınSEVGİLİM
Şu en içten "SEVGİLİM" lafı ![]() kimilerin şımarıkça ağzına doldu, kimileri ağzına almaz oldu ![]() bazen söyleyen sevgiyi bilemedi, bazen söylenen sevgiyi hak etmedi ![]() ama ben sana sevgilim diyorum bile bile,doya doya,bağıra bağıra! kendimden daha dostum sana, düşmanına gazabım senden daha fazla benim " sevgilim"sin,benim için,bende senin için, sevgilim diyorum sana kelimenin tüm masumiyetini bilerek sindira sindire,yaşaya yaşaya sevgilim'sin benim seni kayls gibi seviyorum ve biliyorum sevgilimsin,ve ancak sen böyle sevilebilirsin!!! yine ben yani kezban çınar! |
|
|
|