Telefon kulubesini WC sandı |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Telefon kulubesini WC sandı![]() ![]() Konya'da telefon kulübesine tuvaletini yaparken MOBESE kameralarına yakalanan alkollü şahsa, 62 YTL para cezası kesildi Edinilen bilgiye göre, Merkez Meram ilçesinde yol kenarlarındaki telefon kulübesine tuvaletini yapan İ H isimli şahsın MOBESE kamerasından fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi Aşırı derecede alkollü olduğu belirlenen İ H hakkında Kabahatlar Kanunu'ndan işlem yapılarak 62 YTL para cezası kesildi Şahıs, Konya Numune Hastanesi'nden alınan sağlık raporunun ardından serbest bırakıldı Telefon kulübesini WC sandı, 62 YTL ceza aldı
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Telefon kulubesini WC sandıhayır hayır biz konyalı değiliz dermişim=)=)
ayıp beh ama içkiliymiş içkili adamdan herşey beklenir derler doğru demekki=) tşkler ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Telefon kulubesini WC sandı |
|
|
#3 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Telefon kulubesini WC sandı 25 ıyhhkk acaba teL kuLubesine bi daha giriLir mi xD
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#4 |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : Telefon kulubesini WC sandısorun yapmanıza qereq Yoq Yasıq ADAMA ceza yemişş
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
|
|
#5 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Telefon kulubesini WC sandıAlıntı:
O tel kulubesine bir daha geçmez bence eminim o parayı içkiye yatırır ama cezayı yatırmaz
|
|
|
|
|